Kengurrrr 0 Napisano Maj 31, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 11sati smo naisli na "manji" udes izmedju Grocke i Smedereva dok smo isli na skup....Momak mojih godina (18 mozda koja vise) sa suzukijem 750 93/4god udario u traktor....momak prosao sa ogrebotinama...malo je ugruvan ali je dobro prosao....Imao je kacigu. Kada je krenuo u obilazenje nije zapazio da mu je isao traktor u susret i udario je u tocak od traktora...Motor je odleteo u kanal a traktor u stranu....Stali smo policija je vec bila tu pitali za pomoc kazu ne treba sve je u redu.... U trenutku sam zaboravio da slikam... Da momak je valjda iz Vrcina........... Ako neko nesto zna vise neka napise... Bio je tu crveni Golf1 sa nalepnicom ARHANGELA..... pozdrav........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu cuti sutra posto je iz mog kraja a mislim da znam ko je ,bitno je samo da nije nista ozbiljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cu cuti sutra posto je iz mog kraja a mislim da znam ko je ,bitno je samo da nije nista ozbiljnije Nije,ogulio se ali nije imao preloma........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 2, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu,on je vec imao par nezgoda zbog ne prilagodjene brzine na mestima gde je to LUDOST (tako sam cuo) tako da je samo bitno da nije izgubio svoju ludu glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...