kosooki 1317 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Usluzan oglas, drugar prodaje. Motocikli | Oprema i delovi : Garmin 595lm 21.01.2020 - ID 89659294 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nova, nekoriscena, navigacija za motor. Cena u Garminu 90000rsd. ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Buy Garmin Zumo 595LM Motorcycle Navigator | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Garmin Zumo 595LM Motorcycle Navigator at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Cena u louisu 420e? 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Stile je napisao: Buy Garmin Zumo 595LM Motorcycle Navigator | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Garmin Zumo 595LM Motorcycle Navigator at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Cena u louisu 420e? Stile druze, iznad te cene od 420e imas da kliknes na neku radnju gde bi kupio. Kad odaberes radnju gde ces da kupis, cena se automatski menja na 500e. tako da nisu iste cene. Naravno, mozes ti da uzmes da vratis porez, ali sam cuo vise puta da kada trazis povracaj poreza na granici kod Madjara ili Hr, da oni jave na nasoj granici da si trazio povracaj poreza, pa onda nasi mogu da ti naplate carinu, pa onda dodjes na isto. Evo ja ukucao da hocu da kupim u Becu i meni je izasla cena od 500e. Cena koja tebi izadje od 420e je kada bi ti narucio preko sajta. Naravno paket stize na nasu granicu i on se carini i onda placas ostale dadzbine, pa izadje 500e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što opet nije 638€ koliko izađe ovo na KP. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 23, 2020 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kritika vam je bila na mestu. Korigovana cena na 500 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kosooki je napisao: Kritika vam je bila na mestu. Korigovana cena na 500 hocu ja da uzmem al na rate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 27, 2020 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto kao postavljac teme nisam objavio da je uredjaj prodat, nisam bio za vikend kraj racunara. Srecna kupovina i Sashac, nemoj da najebem kod vlasnika, lepo sam te nahvalio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 28, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, kosooki je napisao: Izvinjavam se sto kao postavljac teme nisam objavio da je uredjaj prodat, nisam bio za vikend kraj racunara. Srecna kupovina i Sashac, nemoj da najebem kod vlasnika, lepo sam te nahvalio Ma kaaakvi,vec je zakazao masazu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...