Astral 6236 Napisano Januar 20, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, Moj burazer prodaje F650 u dosta dobrom stanju. Njegov cale koji je BMW sektas probao je da ga ubaci u njihove redove, medjutim mladost je pobedila Tako da je BMW na prodaju. fallout 3 broken steel gameplay Burazer se nije pronasao na njemu , presao bi na neki R ili sport touring. Motor se nalazi u Zajecaru. Za vise informacija mozete posetiti link na PA. BMW f650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW f650, 1995. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 40000 km... Telefon imate u oglasu, a mozete mu poslati i pp na @Nikolas_kovacki 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Astral je napisao: Njegov cale koji je BMW sektas probao je da ga ubaci u njihove redove, medjutim mladost je pobedila Ima BMW i sportski modela Sry za off ,morao sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 21, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Pevac said: Ima BMW i sportski modela Sry za off ,morao sam Ima,naravno i to kakvih... Burazer samo nije u enduro fazonu, vise je za sport i asfalt. Tako da ako nekome treba lep enduro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...