gebee&co 8019 Napisano Januar 18, 2020 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja predstavim braći na dva točka(ako mogu da upotrebim takav izraz). Zovem se Žarko iz Jagodine sam god. 1966 pre par godina bio sam aktivniji na forumu ali evo da ponovim predstavljanje. Sa motorima se družim dosta dugo i vozilo se puno toga trenutno sam ponosni vlasnik Suzuki bandita 600S biće i nekih sličica u temi za to. Za sada toliko. Pozdrav. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 18, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja predstavim braći na dva točka(ako mogu da upotrebim takav izraz). Zovem se Žarko iz Jagodine sam god. 1966 pre par godina bio sam aktivniji na forumu ali evo da ponovim predstavljanje. Sa motorima se družim dosta dugo i vozilo se puno toga trenutno sam ponosni vlasnik Suzuki bandita 600S biće i nekih sličica u temi za to. Za sada toliko. Pozdrav.Pozdrav Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan E taman imamo gde da dodjemo kad budemo rešili da se banjamo u Aqua parku... Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Januar 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz za jagodinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na dobrodošlici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Januar 20, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Januar 20, 2020 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i pozz za Jagodinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...