Skaki 5 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi 2 kuglice od 2 mm pozeljno od metala, mada je to tesko naci, ja nisam nasao pa bih zamolio ljude koji bi to mozda imali da potraze i kazu sta hoce za njih... A sad malo razjasnjenje, saug mi na karburatoru aktivira se uz pomoc povlacenja jedne sipke, koja moze da ostane u 2 polozaja, a ta 2 polozaja fiksiraju 2 kuglice, po jedna u svakom karburatoru... Kad sam cistio karbone pre nekih godinu dana, pogubio sam kuglice, ali srecom opruge su ostale u karburatoru... Dosadilo mi da se glupiram sa saugom pa evo pitam da nema neko slucajno 2 pozeljno metalne kuglice precnika 2 mm? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Trebaju mi 2 kuglice od 2 mm pozeljno od metala, mada je to tesko naci, ja nisam nasao pa bih zamolio ljude koji bi to mozda imali da potraze i kazu sta hoce za njih... A sad malo razjasnjenje, saug mi na karburatoru aktivira se uz pomoc povlacenja jedne sipke, koja moze da ostane u 2 polozaja, a ta 2 polozaja fiksiraju 2 kuglice, po jedna u svakom karburatoru... Kad sam cistio karbone pre nekih godinu dana, pogubio sam kuglice, ali srecom opruge su ostale u karburatoru... Dosadilo mi da se glupiram sa saugom pa evo pitam da nema neko slucajno 2 pozeljno metalne kuglice precnika 2 mm? Hvala... Pa idi na buvljak, imas tamo coveka koji prodaje lezajeve i kuglice svih dimenzija. Kad udjes na glavni ulaz, nalazi se sa desne strane, ne znam bas tacno koji je red ali drugi ili treci. Ima kuglica bas svih dimenzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo skoro sam popravljao neki klizac od fioke na stolu i na njemu imaju te male kuglice ili nadji klizac,ili kada se vidimo dacu ti ja ali da pokusam da ih nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkan 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem posle nedelje da skoknes do Lestana blizu bubanj potoka,imam od 0.2 do 22 pa biraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ako ti nije problem posle nedelje da skoknes do Lestana blizu bubanj potoka,imam od 0.2 do 22 pa biraj ;D Odlicno... Verovatno se vidimo od nedelje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nađi nekog lovca neka ti da jedan metak za sačmaru od 2 mm, pa ćeš da imaš kuglica koliko ti srce želi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nađi nekog lovca neka ti da jedan metak za sačmaru od 2 mm, pa ćeš da imaš kuglica koliko ti srce želi Nesto bas i ne verujem da srce zeli kuglice i to jos od lovca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan U bilo kom bicikl servisu mozes da kupis čelicne kuglice raznih veličina. Najbolje da odes u BK Partizan (kod Partizanovog stadiona) i tamo ces naći kuglice na komad. Imaju velik izbor i roba im je kvalitetnijqa od one (kineske) koja se uglavnom kod nas prodaje. Ako tu ne nadješ, probaj radnju Roler u Zagrebackoj ulici, tamo drže delove za Tomos kao i delove za bicikle. Ima "lagera" za bicikle sa kuglicama u vencu, ponesesh šubler i siguran sam da ćeš naći. Mislim da taj jedan venac košta 100 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...