Alexey 608 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me da li neko ima iskustva sa Mugen tekstilnom odecom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10544 Napisano Januar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao komplet textilne pantale i jaknu, bio je zadovoljan, i nije bila neka bolesna cena, oko 300 eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, deluju dosta ozbiljno a i konacno su mere barem za mene normalne(mislim konkretno pantalone). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...