djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce sam kao uzeo slobodan dan (mada je put u Arandjelovac bio sve samo ne odmor od posla)i resio da napravim djir po domovini. Isao sam sam (radni dan)...mada se nisam ni potrudio da izlobiram kod bilo koga da krene sa mnom...hteo sam da se, prvi put u zivotu, provozam sam. Krenuo sam oko pola 9. Spicio se autobanom ka Mladenovcu, i negde oko pola 10 sam vec bio u Arandjelovcu. Tu napravio neki dogovor i onda krenuo da trazim neko jezero Garasi koje bi trebalo da bude nekih 10ak km od grada....nadjem ga relativno lako... Posle fotkanja (slike su mi potrebne zbog nekog kampa), ne pada mi na pamet da se vracam nazad (to mrzim najvise na svetu) nego odlucujem da probam da nadjem Ibarsku magistralu (nemam kartu kod sebe, samo Zumo) : Ispostavlio se da je to bio pun pogodak. Nemam pojma kuda sam isao, ali sam video stvarno prepe scene i vozio se na momente odlicnim putevima .....rekoh na momente ;D Posle par stvarno idilicnih krivina, odjednom nalecem i na ovakve neke stvari: Takvog puta ima svako malo....i bilo je vreme da moj Gelande Strasse pokaze da li je samo za strasse ili moze malo i gelande. Ma napravio ga Nemac....nema tu greske......guta onaj makadam kao da vozim Grossglockner Posle sat vremena voznje, izbijam na sam pocetak puta koji vodi od Ibarske do Mladenvca, preko Rudnika. Tu ulazim na Ibarsku i gaaaaas ka Zlatiboru. Posle Cacka...naravno....salju me obilaznicom jer presvlace asvalt preko glavnog puta. Aj, sta cu...vozim kad i svi. Stizem na Zlatibor, prolazim pored onog dela koji je u"Splavovi su meka i medina" fazonu (centar) i posle 3,4 km skrecem za Tornik. Nigde nikog....jezerce....travka u usta.....bolje nego na Mauricijusu. Odlazim u vikendicu kod drugara....klopa....pivo...tenis (na TV, da ne pomislite da ima teren pored kuce). Oblacenje Pa Jos malo gelande (ovo iznad je put do kuce....) Tornik je onaj vrh iznad GS-a I jos nesto. Ovaj put je Zumo bio bez greske...ali sam najveci shok doziveo kad sam dobio ovu poruku: i to samo par km pre nego sto mi je na ekranu od GS-a izaslo da imam benzina za jos 60km i da treba da refuel. Bravo-bravissimo ;D Evo jos par podataka o putu... I oko 20h stizem kucici.... Eto....kratko ali slatko....me happy ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepoooo ! Wussy ! mogao si da zoves ! :-\ BTW. si zapamtio put ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepoooo ! Wussy ! mogao si da zoves ! :-\ BTW. si zapamtio put ? ;D nisam mogao....tvoj tenak ne moze da prati ovu moju vitku gazelu ;D ;D Put nisam zapamtio zato sto me Markone izlozio da Zumo pamti put...i negde ga kao belezi ??? ??? pa reko' sto ja da se mucim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Put nisam zapamtio zato sto me Markone izlozio da Zumo pamti put...i negde ga kao belezi ??? ??? pa reko' sto ja da se mucim ;D EEee... a da li si ti to uključio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Put nisam zapamtio zato sto me Markone izlozio da Zumo pamti put...i negde ga kao belezi ??? ??? pa reko' sto ja da se mucim ;D EEee... a da li si ti to uključio? kao cim ga startujes, ta funkcija se sama pokrece....ma idi...ludilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Oblacenje nisi valjda na ovoliki put po onakvoj vrućini išao bez bmw aktivnog veša.. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe dobar djir inače tako smo isto prošli i soko i ja ... malo strasse malo gelande kada smo se na sličnom mestu pogubili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisi valjda na ovoliki put po onakvoj vrućini išao bez bmw aktivnog veša.. ??? ;D za ovu priliku kupaće gaće su bile bolji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 29, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i korisno!!! Mislim voznja, a bogami i kupace gace! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, koga jos zanima opis kvaliteta puta, po nasim lokalnim pripizdinama....kazi ti nama kako se pokazao Camelbak???? Jel doslo do promene temperature kapucina posle 200km ili je sve OK?? Jel Zumo pokazuje kritican nivo gore pomenutog napitka & za koliko treba naliti novu kolicinu? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Oblacenje nisi valjda na ovoliki put po onakvoj vrućini išao bez bmw aktivnog veša.. ??? ;D Lepa tura Djuricu. O5 u Ф! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre, koga jos zanima opis kvaliteta puta, po nasim lokalnim pripizdinama....kazi ti nama kako se pokazao Camelbak???? Jel doslo do promene temperature kapucina posle 200km ili je sve OK?? Jel Zumo pokazuje kritican nivo gore pomenutog napitka & za koliko treba naliti novu kolicinu? ;D ;D CamelBag pajseru! Auuuu, pa ja ne znam kako sam putovao bez toga do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Put nisam zapamtio zato sto me Markone izlozio da Zumo pamti put...i negde ga kao belezi ??? ??? pa reko' sto ja da se mucim ;D EEee... a da li si ti to uključio? kao cim ga startujes, ta funkcija se sama pokrece....ma idi...ludilo ;D Jes, ali onda snima i kad se vrtiš po stanu ako je uhvatio signal, pa onda trpa svašta u memoriju... Poigraj se malo sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan super voznja,ali ne mogu odoliti da ne kazem kakav si ti pozer,i pored toga sto si isao sam,nisi uspio a da sebe ne slikas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan super voznja,ali ne mogu odoliti da ne kazem kakav si ti pozer,i pored toga sto si isao sam,nisi uspio a da sebe ne slikas ;D Eh pa djura i njegove kucne carloje PS Very nice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan super voznja,ali ne mogu odoliti da ne kazem kakav si ti pozer,i pored toga sto si isao sam,nisi uspio a da sebe ne slikas ;D pa zamisli da je samo GS na slici....morao bih da saljem Chalu da ti dodnese secer i vodu da se povratis. Ovako ja taman pravim balans ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...