joska 63 Napisano Maj 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde moze da se nabavi neko polovno,moze biti i malo poderano,samo da je original. Ovo moje sediste je prepravljano,i dosta je neudobno. Unapred vam hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Desi bre Joska! Zar ti nije lakse da das nekom ko tapacira namestaj ili bas sedista da ti odradi sediste da bude udobnije od ne bas udobnog fabrickog sedista,i jos da malo odigne suvozacev deo,recimo da ti napravi kopiju Corbin sedista,imas slike na netu a imam ih i ja sve na jednom mestu pa javi ako ti zelis da ti ih posaljem,sediste je ekstra a ne verujem da ce te izaci vise od 20-30 eura dok ce ti neko za original sediste uzeti verovatno duplo toliko!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 29, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kome da dam to sediste da uradi.U stvari,znam,Ninja66 mi je pomenuo jednog majstora.Problem je sto cu onda biti bez motora.Tu je jawa ali ona nema topcase,a to mi je idealno za radove na terenu da ponesem alat,a i na duza putovanja vise volim da idem sa Hondom ;D I pre nego sto bih prepravio sediste,voleo bih da osetim kakav je original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Onda pozajmi od nekog original na dan ili dva jer toliko MAKSIMALNO traje presvlacenje sedista,neki su pisali da su ostavljali sediste na po par sati i vracali se posle za gotovo,vide gde je neki koji radi brzo,ugovori termin,odi neko popodne posle posla i do veceri ces imati gotovo sediste! ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sto je meni radio sedista ti uradi za jedan dan ujutru doneses i uvece dodjes po njega,tip je iz Lacarka verovatno Boban misli kod njega da odneses lik extra radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ozivim malo temu jer meni treba neko da mi presvuce sediste i zameni sundjer,pitanje je da li znate za nekog u Nisu ko to radi ili u Pomoravlju eventualno,jos ako znate i kontakt i pribliznu cenu... milina? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 10, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda da i ja dopisem,da je sediste sredjeno pre 1 godine,i vise ne trazim majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari dva dana razmisljate,zar je moguce da nema u onolikom Nisu nijedan covek/zena koji se time dobro bavi,ili u Pomoravlju (okrug 035,u krajnjem slucaju moze i 034) samo da sredim ovo,treba uskoro da se registruje na mene pa hocu da bude cakum-pakum! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari dva dana razmisljate,zar je moguce da nema u onolikom Nisu nijedan covek/zena koji se time dobro bavi,ili u Pomoravlju (okrug 035,u krajnjem slucaju moze i 034) samo da sredim ovo,treba uskoro da se registruje na mene pa hocu da bude cakum-pakum! Pozdrav ako nista ne nadjes, dodjes u BG i odes kod bobana u zemun (Boban Zemun) i uradis sediste, ako treba dam ti moje sediste da se vozas dok ti on to ne zavrsi, da ne blejis par sati po kraju i to pesaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj ulici je Boban - Zemun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari dva dana razmisljate,zar je moguce da nema u onolikom Nisu nijedan covek/zena koji se time dobro bavi,ili u Pomoravlju (okrug 035,u krajnjem slucaju moze i 034) samo da sredim ovo,treba uskoro da se registruje na mene pa hocu da bude cakum-pakum! Pozdrav Imas pp iz Svilajnca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan HVALA obojici na pomoci,gledacu da odem do Svilajnca sutra ako je izvodljivo posto sam u stisci sa vremenom,ali moze i da saceka iduci vikend,nece mi pasti kruna sa glave,Beograd ostaje kao krajnje resenje jer vecinu vremena provodim u Nisu na faksu zbog ispita pa ne bih da pucam 500km tamo-ovamo samo za sediste! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Avgust 6, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt od Bobana iz Zemuna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...