muljaz 2129 Napisano Maj 28, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Ivanjici jedan pametnjakovic parkirao svoj auto u suprotnu traku od one kojom se kretao, iza nekog auta. Obavio covek poslove koje je imao,namotao desni, krenuo i opalio momka koji je u tom trenutku naisao skuterom. Decko je srecom nosio kacigu pa nije razbio glavu, dobio neke lagane telesne povrede i solidno polupao skuter. Klasican "nisam te video..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1044 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican ,,imbecil sam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako bese ide recept ??? ??? ??? svecice ;D bejzbol palica ;D ;D cekic od minimum 1kg ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kako bese ide recept ??? ??? ??? svecice ;D bejzbol palica ;D ;D cekic od minimum 1kg ;D ;D ;D ;D I jos nesto....visak adrenalina pa udri do zore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan To verovatno kod hotela, a?Koga je opalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan kako bese ide recept ??? ??? ??? svecice ;D bejzbol palica ;D ;D cekic od minimum 1kg ;D ;D ;D ;D Ma jok komso,kabasto je to sve,ima moj bata negde onaj teleskopski pendrek,e ono ti resava sve probleme,ima ga bar metar kad se izvuce a kad je sklopljen velicine je baterijske lampe,a moze i da se baci ako je potrebno,daleko leti,dalje od svecice! ;D P.S.Jesi mi se raspitao za ono sto sam te pitao pre nedelju dana,da znam jel izvodljivo i kako se krecu cene? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan decku sve zelje za brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2129 Napisano Maj 31, 2008 Skuteras, 3716 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad i gde ja ceo dan danas u Ivanjici Necu ti kazem, nisi se javio. To verovatno kod hotela, a?Koga je opalio? Jeste. Pojma nemam ko posto su pomerili sve kad sam ja naisao, a bilo je dosta nekih ljudi okolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...