Jump to content

Moto Zajednica

Sudar u Vojislava Ilica 28.maj posle 20h

Recommended Posts

• Drug član, 1738 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Mislim da je u pitanju crni Kawasaki koji je isao iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu), ispred je isla Vectra karavan koja je htela na raskrsnici da skrene ulevo ali je motorista hteo da ga (rekao bih) nepropisno obidje,  naleteo na njegov prednji levi trap malo ga zagrebao i prosuo se sa motorom po asfaltu....srecom nije bilo povredjenih, samo mu se  zgulio motor sa desne strane.Kad sam ja dosao, milicija je vec pravila uvidjaj a od lokalnih penzosa sam dobio pricu.Jebi ga :-\

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Mislim da je u pitanju crni Kawasaki koji je isao iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu), ispred je isla Vectra karavan koja je htela na raskrsnici da skrene ulevo ali je motorista hteo da ga (rekao bih) nepropisno obidje....

U Vojislava Ilića od ATŠ-a do Grčića Milenka na oba semafora nije dozvoljeno skretanje u levo. Jedino da je auto skretao pre Atš-a levo u Gospodara Vučića.

Ostao si dužan info na kom se to ćošku desilo

iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu)[flash=200,200]

da pojasnim, isao je ulicom V.Ilica ka gradu, znaci prodje se ATS, semafor i onda posle 30 metara imas dozvoljeno skretanje ulevo (u neku manju ulicu, tu je komercijalna banka na cosku) a sa desne mu dodje MOBILWOOD.

Izvinte sto sam ubacio temu u pogresnu rubriku ;D

• Svrati ponekad, 179 postova

iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu)[flash=200,200]

da pojasnim, isao je ulicom V.Ilica ka gradu, znaci prodje se ATS, semafor i onda posle 30 metara imas dozvoljeno skretanje ulevo (u neku manju ulicu, tu je komercijalna banka na cosku) a sa desne mu dodje MOBILWOOD.

Izvinte sto sam ubacio temu u pogresnu rubriku ;D

da nije to kod fornettia?

ja idem u ATS a nista nisam chuo

Mislim da je to raskrsnica Velimira Teodorovica i V.Ilica, sad sam gledao na Plan Plus-u, al ne znam gde je tacno taj Forneti ;D

• Zainteresovan, 981 postova

Zmigavac? Sta je to zmigavac?

Slicno kao i retrovizor. Oba se nalaze na kolima ali Bg vozaci imaju panican strah od koriscenja ovih djavoljih naprava.

Koristi se isto toliko puta kao i upaljac u kolima, vozaca ne-pusaca  :(

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Slicno kao i retrovizor. Oba se nalaze na kolima ali Bg vozaci imaju panican strah od koriscenja ovih djavoljih naprava.

xaxaxaxax  ;D

• Zainteresovan, 981 postova

xaxaxaxax  ;D

Smejem se X2,

a plakao bih...

Nisam bio ocevidac, a matorci od kojih sam saznao za detalje imaju 101 verziju ko je dao a ko nije dao zmigavac tako da taj podatak nije relevantan :-\

A to za zmigavce da ovde narod to slabo koristi sasvim se slazem, ne smeju da ih upale ko da vuku struju sa Djerdapa pa se plase visokog racuna, a gomilu puta sam video motoriste koji daju zmigavac pri prvom skretanju i drze isti do kraja voznje il dok ih neko ne opomene.....tako sam par likova na motorima krajnje dobronamerno upozorio da voze i levo i desno sa upaljenim zmigavcem na sta u vecini slucajeva slegnu ramenima i pogledaju me bledo u fazonu sta mene to briga :(

• Drug član, 1261 postova

Nekada je kawa ugradjivala automatski isključivač žmigavca posle 100 m, bio je vezan na sajlu brzinomera. Ako mi neko kaže da je to skupo i teško izvodjivo danas, je ću lično da mu pljunem u čelo, i da kažem nemoj ja sada da dovatim lemilicu.

Pričam o kraju '70 ih , a mi smo se svojevremeno smejali patentu. ??? ??? ??? ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja