saxi 742 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju crni Kawasaki koji je isao iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu), ispred je isla Vectra karavan koja je htela na raskrsnici da skrene ulevo ali je motorista hteo da ga (rekao bih) nepropisno obidje, naleteo na njegov prednji levi trap malo ga zagrebao i prosuo se sa motorom po asfaltu....srecom nije bilo povredjenih, samo mu se zgulio motor sa desne strane.Kad sam ja dosao, milicija je vec pravila uvidjaj a od lokalnih penzosa sam dobio pricu.Jebi ga :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma penzosi sve znaju DEZURNE SAKSIJE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde stavi u crnu hroniku, odseko sam se, hvala bogu pa je sve uredu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Maj 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan isto,,,,ma samo da je decku ok,,a motor i vectra ce se namestiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1216 Napisano Maj 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u pitanju crni Kawasaki koji je isao iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu), ispred je isla Vectra karavan koja je htela na raskrsnici da skrene ulevo ali je motorista hteo da ga (rekao bih) nepropisno obidje.... U Vojislava Ilića od ATŠ-a do Grčića Milenka na oba semafora nije dozvoljeno skretanje u levo. Jedino da je auto skretao pre Atš-a levo u Gospodara Vučića. Ostao si dužan info na kom se to ćošku desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu)[flash=200,200] da pojasnim, isao je ulicom V.Ilica ka gradu, znaci prodje se ATS, semafor i onda posle 30 metara imas dozvoljeno skretanje ulevo (u neku manju ulicu, tu je komercijalna banka na cosku) a sa desne mu dodje MOBILWOOD. Izvinte sto sam ubacio temu u pogresnu rubriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan iz pravca Vojislava Ilica (od ATS-a ka gradu)[flash=200,200] da pojasnim, isao je ulicom V.Ilica ka gradu, znaci prodje se ATS, semafor i onda posle 30 metara imas dozvoljeno skretanje ulevo (u neku manju ulicu, tu je komercijalna banka na cosku) a sa desne mu dodje MOBILWOOD. Izvinte sto sam ubacio temu u pogresnu rubriku ;D da nije to kod fornettia? ja idem u ATS a nista nisam chuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to raskrsnica Velimira Teodorovica i V.Ilica, sad sam gledao na Plan Plus-u, al ne znam gde je tacno taj Forneti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A jel auto dao žmigavac, ili je namotao ko seljak u svoju kapiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8606 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavac? Sta je to zmigavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavac? Sta je to zmigavac? Slicno kao i retrovizor. Oba se nalaze na kolima ali Bg vozaci imaju panican strah od koriscenja ovih djavoljih naprava. Koristi se isto toliko puta kao i upaljac u kolima, vozaca ne-pusaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 30, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavac? Sta je to zmigavac? Slicno kao i retrovizor. Oba se nalaze na kolima ali Bg vozaci imaju panican strah od koriscenja ovih djavoljih naprava. Koristi se isto toliko puta kao i upaljac u kolima, vozaca ne-pusaca xaxaxaxax ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 30, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zmigavac? Sta je to zmigavac? Slicno kao i retrovizor. Oba se nalaze na kolima ali Bg vozaci imaju panican strah od koriscenja ovih djavoljih naprava. Koristi se isto toliko puta kao i upaljac u kolima, vozaca ne-pusaca xaxaxaxax ;D Smejem se X2, a plakao bih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ocevidac, a matorci od kojih sam saznao za detalje imaju 101 verziju ko je dao a ko nije dao zmigavac tako da taj podatak nije relevantan :-\ A to za zmigavce da ovde narod to slabo koristi sasvim se slazem, ne smeju da ih upale ko da vuku struju sa Djerdapa pa se plase visokog racuna, a gomilu puta sam video motoriste koji daju zmigavac pri prvom skretanju i drze isti do kraja voznje il dok ih neko ne opomene.....tako sam par likova na motorima krajnje dobronamerno upozorio da voze i levo i desno sa upaljenim zmigavcem na sta u vecini slucajeva slegnu ramenima i pogledaju me bledo u fazonu sta mene to briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekada je kawa ugradjivala automatski isključivač žmigavca posle 100 m, bio je vezan na sajlu brzinomera. Ako mi neko kaže da je to skupo i teško izvodjivo danas, je ću lično da mu pljunem u čelo, i da kažem nemoj ja sada da dovatim lemilicu. Pričam o kraju '70 ih , a mi smo se svojevremeno smejali patentu. ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...