Igor rc36 1 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u rezervaru uvek ima bar pola ili trecina goriva,e sad da dignem rezervar pa da vidim ta creva i sve to dal se nije negde nesto uzjebalo☺ a svi moji drugari su oduvek hvalili tu hondu kako uvek pali iz prve i kako nikad ne zna da se pokvari i stane i sad urekli je,dok oni muke mucili sa neke lomine,te napokon proslo leto iskupovase malo pismenije pa ne stajemo po putu vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 12, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма хајде, види Хонда да си решио да је возаш до смрти без сервисирања па одлучила да те тури у чошак.Кључеве у руке дечко и среди ту машину, заслужила је.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E jes majke mi zasluzila,sta je sve devojaka prevezla,i koliko gradova obisla sto zbog skupova sto zbog devojaka,2014te ona poplava u cupriji ja kod tadasnje devojke honda u garazi voda do pola tocka 5dana,sekne se voda krenem kuci u trstenik uletim ispred paracina u baru do rezervoara voda nista ne bese samo crce zadnji desni zmigavac,sreca nije usla voda u karburatore,2015te vracam se iz tivta sa mora od podgorice do trstenika 400km po pljusku i kisi. April mesec kisa pada vece ja sednem u korada da odem u cupriju da se vidim sa jednom on napravi detonaciju na plinu izlete ka glava,ja zameni jaknu i palim hondu i ziska. Tako da sad ide rasturanje da resim problrm,izmenim svecice filtere,ulje,karburatori,gume i jedno lepo farbanje i bice kao bombona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Igor rc36 je napisao: Pa u rezervaru uvek ima bar pola ili trecina goriva,e sad da dignem rezervar pa da vidim ta creva i sve to dal se nije negde nesto uzjebalo☺ a svi moji drugari su oduvek hvalili tu hondu kako uvek pali iz prve i kako nikad ne zna da se pokvari i stane i sad urekli je,dok oni muke mucili sa neke lomine,te napokon proslo leto iskupovase malo pismenije pa ne stajemo po putu vise Druze sam si reko, 8 godina i 50.000km......sta oces vise......mora nesto i da se ulozi u motor, bar u osnovno odrzavanje (svecice, karbovi, filter goriva).....kad vec pomenuh filter, proveri ga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,i ovaj februar sam odvojio da je rastavim odradim sve to i ofarbam i to je to. Nego eto desilo se to sto se desilo pre par dana pa zbog toga rekoh da cujem misljenja ljudi i naravno da se zahvalim svima,jer opet kazem za 8g i 50hiljada nikad srafciger uboden nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 12, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan По овоме што прочитах ....... Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam čuo da je nekome crko motor na vfr-u, proveri regler i pumpu za gorivo, i operi karburatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I proveri osigurače i kil svič. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je uvezen crko bio regler i ugradjen je od joska iz titele regler i radilo odlicno. Ja sam mu prvi vlasnik u srbiji,kad je stigo sa carine posle tri dana sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Traveler 17 Napisano Januar 12, 2020 U prolazu, 51 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: GSX 1400, MZ ETZ251 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li uopšte pomera klipove pri verglanju... Moguće da ti je obleteo jednosmerni ležaj, takozvani frajlauf (inace boljka VFR-a) hoće da pukne, a skoro se uvek desi kad se motor startuje kad je hladno jer je ulje min dva puta gušće. Ukoliko ih pomera imaš neki problem sa kompresijom. Takvo verglanje nema veze sa karburatorima i svećicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 13, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pat o da skinem svecice i da verglam i da ustanovim da li se pomeraju klilovi. Drugar je na super tenere imao problem sa frajlauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 14, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Poz narode,radio sam malo na hondi situacija sledeca. Klipove pomera znaci frajlauf dobar,gorivo prima znaci slavina i pumpa dobri,na on baca varnicu na off ne baca znaci i kill switch dobar,na sva cetri karburatora pravi vakum kad stavim ruku i zatvorim lule. Lose strana,svecice crne i mokre vidi se da isprobijale mada bace varnicu i filter vazduha je ne daj ti ga boze ipak 50000km je ucinilo svoje. U februaru ga rasklapam za farbanje,dobice nove svecice,nove filtere vazduha, benzina i ulja,novo ulje,i vakumetre karburatora i jedno lepo farbanje. Posle toga mi ostaju semerinzi u prednjoj viljusci i gume i mora da nadjem desni originalni retrovizor ispao mi na auto putu pa sam neke zamesnke od skutera namestio,a cuo sam da su isti kao na cbr-a. I onda ce motor biti u top stanju sto je i zasluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6076 Napisano Januar 14, 2020 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ništa dok ga ne upališ! Samo nove svećice, merenje kompresije i utvrđivanje šta mu se desilo. Ako je sve u redu, lepo radi, ima dobru kompresiju, onda dalje sređivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Januar 14, 2020 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Igor rc36 je napisao: filter vazduha je ne daj ti ga boze ipak 50000km je ucinilo svoje. Druze, na tih 50.000km trebalo je menjati vazdusni filter bar 3-4 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor rc36 1 Napisano Januar 14, 2020 U prolazu, 15 postova Motocikl: Honda VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to,prvo kad ga rasturim zamenim filtere i svecice pa da ga upalim i da on radi malo vise i da se to vidi sta je bio generalno problem.pa cu onda da istocim ulje i antifriz da zamenim,e ako sve ako fino pali i radi u par dana onda sredjivanje. Ma znam da sam trebao filter vazduha da menjam bar na 20hiljada km,ali nisam i nemam opravdanje. Sto je najgore poznajem malo i mehaniku i masine i menjam u strogo na 5-6000km,i radim kod auto limara gde popravljamo sve zivo i limarijski i mehanicki od fapa do citroena 2018 i hajabuse 2008 skutera automobila motora,u radionicu kanal ,dizalica automobile,dizalica za motore, staje 6automobila ,2 povisena kombija i par motora,od alata sve sto postojji na ovom svetu ima,sve to mi dostupno 24h dnevno a ja eto vozim motor zreo za farbanje i sa dve napukle plastike vec 3g,bruka. Gazda ima tri jamahe dva skutera i trotockas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...