miki083 8 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan izgubljena je FM force ten carbon kaciga starije proizvodnje, pa je red to sto sam izgubio a (nije moje) da vratim , molim za pomoc , ko ima da mi je eventualno proda da bih se oduzio coveku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan bas si baksuz, koliko kosta ta kaciga pa mu kupi neku u kompenzaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma decko hoce bas tu....jbg desilo se , potrudio bih se da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li bre neko ovu kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 2, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Rajka u Kragujevcu neke FM kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan braco pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...