nesic1 266 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, popust je sa 14000 i nesto na 12600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isplati se.To je isto trokompozitna kaciga, ima antifog i trkacku kopcu. Za te pare je vise nego isplativo. Samo sto su to proslogodisnji modeli pa zato daju popust. Ja sam prolse godine gledao da uzmem ovaj model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 28, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog malog off-a, ali koji je fazon ta trkacka kopca? Iskreno, ona brza kopca mi je mnogo prakticnija po gradu, nadam se da i ona dobro drzi kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog malog off-a, ali koji je fazon ta trkacka kopca? Iskreno, ona brza kopca mi je mnogo prakticnija po gradu, nadam se da i ona dobro drzi kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 28, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja kako ona izgleda (hvala, Shejtan ), nego me zanima zasto se trkacka kopca toliko navodi kao prednost, da li je stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prednost "trkačke" kopče je što nema mehanizma koji usled pada može da se zaglavi i onemogući brzo skidanje kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Takodje je i sigurnija (manje šanse da se prilikom pada otkači) a i pri svakom stavljanju se podesava onako kako ti odgovara u tom trenutku.Kod obicne kopce je malo teze podesavati duzinu, pa ako nosis kacigu preko podkape pa je posle stavis na golu glavu malo ce da landara. Nije neka prednost ali je prakticnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I finalna dilema, sutra idem da zavrsim vise sa tim, dvoumim se izmedju AGV gp1 kosta 8800din, IXS hx243 kosta 100evra i SUOMY ventura na popustu 12600din... Svaki komentar je dobrodosao, znam da ne mogu da uporedjujem ove sa suomy-jem, ali u cemu je ona toliko bolja da kosta vise... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan I finalna dilema, sutra idem da zavrsim vise sa tim, dvoumim se izmedju AGV gp1 kosta 8800din, IXS hx243 kosta 100evra i SUOMY ventura na popustu 12600din... Svaki komentar je dobrodosao, znam da ne mogu da uporedjujem ove sa suomy-jem, ali u cemu je ona toliko bolja da kosta vise... Hvala Kupuj Suomy bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 28, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objašnjenju za kopču, a nesicu izvini za off... Kupi Suomy jer je definitivno najkvalitetnija kaciga od svih koje si nabrojao. Ukoliko imas sredstava, nemoj da štediš na opremi koja doslovno glavu čuva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma no problemo sto se off-a tice, a za ostalo videcemo. I hvala jos jednom na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 28, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I finalna dilema, sutra idem da zavrsim vise sa tim, dvoumim se izmedju AGV gp1 kosta 8800din, IXS hx243 kosta 100evra i SUOMY ventura na popustu 12600din... Svaki komentar je dobrodosao, znam da ne mogu da uporedjujem ove sa suomy-jem, ali u cemu je ona toliko bolja da kosta vise... Hvala Ovaj AGV GP1 sam imao pre par godina i jedino sto mogu da kazem je da je to skandalozno losa kaciga. Prosto nema ni jednu stvar zbog koje to ne bih mogao da kazem. Ocajna!!! mozes odmah da je izbacis iz konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj AGV GP1 sam imao pre par godina i jedino sto mogu da kazem je da je to skandalozno losa kaciga. Prosto nema ni jednu stvar zbog koje to ne bih mogao da kazem. Ocajna!!! mozes odmah da je izbacis iz konkurencije. Meni je ta skandalozno losa kaciga, kako je ti nazivas, spasila zivot. Pre par godina imao udes i udaro glavom direktno u asfalt, nisam nista ni osetio a kaciga se prilicno izgulila. Osnovna uloga kacige je da zasiti glavu prilikom udara i za tu svrhu je gp1 s obzirom na cenu odlicna, a za sve ostalo postoje skuplje kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...