Boki-KG 92 Napisano Maj 28, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem mini migavce, shto manje sa led diodama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan vidjo sam takve migavce na Pancevackoj pijaci nisam zagledo dal su sa led diodama ili obicni ali su bili oko500din par ako ne mrzi nekog sa foruma iz Panceva nek pogleda pa nek ti javi.Mislim da su Bugari to prodavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ae ako nadjes tamo javi da vidim kakvi su trebali bi i meni .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja na prodaju. Lepe se gde hoces da stavis, ali samo zadnje. ja platio 20, ali mi netrebaju. toliko ih i dajem. moze 15 ali moras castiti dva piva na susretu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Boki,kupio ja od Gagija,meni se ne svidjaju, ako imas njegove original mozemo da se trampimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Maj 29, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan @KAWA Okachi sliku, meni samo zadnji i trebaju ali imam jako malo prostora pa je pitanje da li ce da stanu... @doda Chuvacu fabrichke, jedino ako hocesh te da prodajesh pa postavi sliku i napishi cenu Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=19587.msg256918#msg256918 date=1212048784] @KAWA Okachi sliku, meni samo zadnji i trebaju ali imam jako malo prostora pa je pitanje da li ce da stanu... Evo je slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan @KAWA Nece moci da stanu tamo gde sam ja zamislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...