Jump to content

Moto Zajednica

I OPET NS - MISELUK - PA OVO JE VISE KATASTROFA 27.5

Recommended Posts

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Pa evo, i Mišeluk se plaća... vidimo skoro svaki drugi dan.

Šalu na stranu, 50e jeste mnogo... Nadam se da bi taj potencijalni poligon bio jeftiniji, ako već ne bi moglo za dž.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1372 postova

Šalu na stranu, 50e jeste mnogo... Nadam se da bi taj potencijalni poligon bio jeftiniji, ako već ne bi moglo za dž.

Pad nije nemoguc ni na poligonu tako da bi se i tamo "placao".

Ne verujem da bi bio za dz jer kakve bi onda koristi investitor imao od toga. A pravljenje trkacke staze slozicete se sa mnom uopste nije mala investicija, pa i grobnik se placa. Mada verujem da zarada ne bi bila mala jer bi to bila jedina staza u Srbiji...

Pad nije nemoguc ni na poligonu tako da bi se i tamo "placao".

Ne verujem da bi bio za dz jer kakve bi onda koristi investitor imao od toga. A pravljenje trkacke staze slozicete se sa mnom uopste nije mala investicija, pa i grobnik se placa. Mada verujem da zarada ne bi bila mala jer bi to bila jedina staza u Srbiji...

Nisam mislio na čiste padove, već sudare i sl.

A zarada... 50e po učesniku je stvarno preterano, ali to je već stvar ekonomije velikih brojeva - verujem da bi zaradili mnogo više kada bi naplaćivali po, recimo, 10e (pa bi došlo više ljudi) pošto nemaju fiksne troškove po učesniku.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ne mora da se pravi Grobnik, da bi zadovoljilo potrebe.

Ko ocekuje da mu se ta investicija vrati za tri godine, to je ludost.

Ali posle 5-6 god. lepo ce bit ubiranje plodova, a motora sve vise i vise.

Za takav projekat sigurno imas podrsku gradske vlasti i drzave, samim tim i pratece povlastice.

Clanarina neka odrzava stazu, i vraca kredu 5-6 god. Cist prihod je pored staze.

Pola ce doci zbog staze, a pola zbog onoga pored staze.

Kako bi ga Dimac dizao na zadnjaka, a u restoranu dve cupi ispijaju kapucino i bleje kroz staklo. ;) Na sve to clanarina 150 eur godisnje, na dvanaest rata. Preskoci tri izlaska, i eto!

Jos malo pa napravismo biznis plan, ajd ukljucite se! ;D

Valjda ima na forumu potencionalnih investitora, ;) ;D   tj.  bankara.

Ja se izvinjavam za off, al tako se namestilo. jbg.

Ne mora da se pravi Grobnik, da bi zadovoljilo potrebe.

Ko ocekuje da mu se ta investicija vrati za tri godine, to je ludost.

Ali posle 5-6 god. lepo ce bit ubiranje plodova, a motora sve vise i vise.

Za takav projekat sigurno imas podrsku gradske vlasti i drzave, samim tim i pratece povlastice.

Clanarina neka odrzava stazu, i vraca kredu 5-6 god. Cist prihod je pored staze.

Pola ce doci zbog staze, a pola zbog onoga pored staze.

Kako bi ga Dimac dizao na zadnjaka, a u restoranu dve cupi ispijaju kapucino i bleje kroz staklo. ;) Na sve to clanarina 150 eur godisnje, na dvanaest rata. Preskoci tri izlaska, i eto!

Jos malo pa napravismo biznis plan, ajd ukljucite se! ;D

Valjda ima na forumu potencionalnih investitora, ;) ;D   tj.  bankara.

Ja se izvinjavam za off, al tako se namestilo. jbg.

Pa i nije neki off. Verujem da je zemljište tu jedan od većih troškova, ali pošto je sportski objekat u pitanju, valjda bi državni organi mogli da se malo uključe...

Bravo!

Zemljiste, komunalne takse, dozvole i ostala prateca papirologija je problem BR.1.

A za tako koristan poligon koji ce da spase mnogo zivota i prezentuje motociklizam na jedan drugaciji nacin, mislim da mora da postoji podrska.

To je za njih jako mali zalogaj.

Steta, ne iskoristismo predizbornu kampanju za ovaj projekat.

Nije malo 7.000 - 10.000  glasova na lokalnom nivou.

• Drug član, 1372 postova

Kako bi to bilo lepo kad bi se svake ili svake druge nedelje organizovao Race week ili nesto na tu foru. Aj sto bi imao zarade od ovih koji teraju motore nego sto bi jos vise ljudi bilo da gleda a desavanja, verujem da bi to bilo vrlo isplativ posao... Sad samo zamisljam kako bi lepo bilo... :)

A to da je Miseluk tradicija to stoji.Uvek ce biti  ljudi koji ce ga posecivati, ali im nece biti tako dobro za voznju kao na poligonu.

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Kako bi to bilo lepo kad bi se svake ili svake druge nedelje organizovao Race week ili nesto na tu foru. Aj sto bi imao zarade od ovih koji teraju motore nego sto bi jos vise ljudi bilo da gleda a desavanja, verujem da bi to bilo vrlo isplativ posao... Sad samo zamisljam kako bi lepo bilo... :)

Onda bih morao da se preselim u NS... ;D Postali bi ste prestonica motociklizma u SRB. Nema veze, dolazio bi često u NS, nije mi daleko a i vojsku sam tu služio... Samo kad bi je napravili...

Nego Kawo, kažeš da je Bata slomio nogu, šta je ostalo od Stroma, ima li slika neka?

Dobro je što niko sa strane nije povređen, u saobraćaju ili pored puta... Iskreno, želeo sam da naučim da dižem na zadnji točak ali pošto sam video da  mnogi iskusni bajkeri padaju (Ada Huja, završni skup 07.) pa sad i ovaj slučaj, definitivno sam odustao od te želje.

• Zainteresovan, 655 postova

Ovaj, ja sam citao u nekom od proslih brojeva" 2 tocka" da ove godine pocinje da se pravi profi staza u alibunaru pored Beograda  ???

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ode moja tema u off. Tako da polako privodimo temu kraju. Oprezno i bez divljanja. Hvala

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja