bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bio pad sa motora, nije strasno. Malo je plastika polomljena i nosac kofera. Masina odlicna, pali, radi, ide. Ne trosi ulje. Uz sitna ulaganja, moze da izgleda odlicno. Gume nove stavljene ove sezone. Cena 1000e. 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze Bokilicu koliko bi para bio da ga ti spremis i pretreses mehanicki? Estetika za estetiku, otom potom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko god da je ako ti ga Boris pretrese i servisira za normalnu lovu imas da se navozas a da ne preplatis. Nisam servisirao motor kod majstor Bokilica igrom slucaja al sam pre par duzih tura svratio do njega po savet na putu za Novi Sad proslo leto. Covek sa kojim danima mozes da pricas o motorima i moto svetu. Za ove pare ako Bokilic aminuje i uradi servis nema sta mnogo da se razmislja. Jer u toj ceni nema sta da se nadje a da realno valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 80e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Januar 12, 2020 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor bio sad je kod Bokija. Ono što nije spomenuo, registrovan do 20.4.2020.,zamenjeno ulje u kočnicama.Zadnja guma stavljena mislim u septembru 2019 prešla oko 150km,prednja pred sezonuUradjen i servis karbova u septembru 2019.Sedište uradio Stiv Dizajn 2018 god,preudobno napravljeno.Kupljen i nov akumulator Exide Agm 5500rsd,stoji mislim kod Bokija u kutiji.Matora rbina koja me nikada nije ostavila na putu.Srećna prodaja Послато са Mi MIX 3 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 24, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic dolazim da ga pogledam ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 850e hitno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 5, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Februar 5, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ausländer je napisao: Гледам овог ТДМ и све се ломим... Чисто мало да попричамо и одржимо тему: Како се поправља и колико кошта тај брзиномер јер видим да је пукла казаљка? Има ли какав жмигавац десни да се стави, пошто? Да ли се пластике морају мењати или се гитовањем и фарбањем решава? Има ли ко тај носач задњи кофера и пошто? Ко је власник, јел доступан? Да, и да ли је у возном стању да се одвезе на точковима што кажу? Ето за сад. Lepo pise "pali,radi,ide".Sta te briga za farbu i brzinomer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Februar 5, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer koliko sam ukapirao, vlasnik je @uketic, javljao se covek nekoliko postova iznad. A sto se cene tice, mogu samo da kazem da je sportska i da ne znam kako dosad nije neko vec pazario. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 5, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ausländer je napisao: Гледам овог ТДМ и све се ломим... Чисто мало да попричамо и одржимо тему: Како се поправља и колико кошта тај брзиномер јер видим да је пукла казаљка? Има ли какав жмигавац десни да се стави, пошто? Да ли се пластике морају мењати или се гитовањем и фарбањем решава? Има ли ко тај носач задњи кофера и пошто? Ко је власник, јел доступан? Да, и да ли је у возном стању да се одвезе на точковима што кажу? Ето за сад. Nazoves Bokilica i sve ti objasni. 063697094 P.S Da je na Bosanskim papirima, vec bi bio u mojoj garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 5, 2020 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 5, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan polomljeni nosa kofera imam ja dobio sam gratis uz moju nekadašnju tdm...oku imo sam slicnu pa jos jednu i jos jednu .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...