Funduk 29 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem satove za kawasaki ER-5 2002 godiste.. . takodje i poklopac stop lampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar prodaje sat za zx10 2004, neznam jel to slicno? Digitalac je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo male dopune . . .treba mi i leva dekla i rezervoar!!!!!! Sto pre da mogu da sastvaim motor. .. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan UU brate oni univerzalni iz Luisa su mi do j...!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas sliku tih univerzalnih i jel u pravom smislu te reci univerzalni pa moze na sve da se kaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au ovo je predobro....koja je cena znas li? I moze li ovo na Yamahu FZR 94god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan cena 220e, a mislim da moze, borko (runner) je stavio na svoju neki digitalac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan MOze na svaki motor jer su univerzalni.Ortak je moj stavio na Z750.Ali je fora sto su celi digitalni tako da neki elektricar na starijim modelima mora da prebacina elektriku,jer na pr nemoze da se poveze normalno na ER-5 nego mora da se radi struja. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...