cr4zyzola 860 Napisano Januar 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan na puno kaciga su nalepnize izlizane i necitke sto od znoja sto od vode ili pranja ili kise ili jednostavnog trenja ruku prilikom vezivanja tako da je zajebano ja sam na kineza usio-bar kod sa neke stare pocepane majice za svaki slucaj i pozadi nalepio ece bar kodove pa ako pandur ima skener i dosadno mu pa hoce da se tera - najebah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3677 Napisano Januar 11, 2020 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da niko neće imati prilike da "testira" ovo i slična smeća. I te priče "samo po gradu, do prodavnice itd" su mnogo šuplje, ako se uzmu u obzir statistike o lokacijama saobraćajnijh nezgoda. Npr. MT full face kacige u Yamaha barelu mogu da se kupe već od 8500 dinara što je oko 70e, a sasvim su solidne kacige. Ko to ne može da priušti onda definitivno ovo nije hobi za njega. Kraj. Sad će ponovo biti komentara da svako ima pravo na svoj izbor. Kacigu ne nosimo zbog zakona i policije, nego zbog nas samih i nekog ko nas čeka kod kuće.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan "Odlučio" sam se za ovu kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan "Odlučio" sam se za ovu kacigu MT Thunder 3 Trace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18693 Napisano Januar 12, 2020 Integrisan, 5601 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da je probas pre nego kupis, zbog oblika glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 1. 2020. at 16:20, Motorcyclist je napisao: Valjalo bi da je probas pre nego kupis, zbog oblika glave. Raširi Pa, teško ja sam iz Kikinde, a kaciga je u BG Barel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3677 Napisano Januar 12, 2020 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj nikako bez probe, kaciga jednostavno mora da se proba. Raspitaj se mozda ima neko u tvojoj okolini takvu kacigu (imas temu o MT kacigama pa probaj i tamo) mada malo je teze da nabodes i taj model i tvoju velicinu. Ili kad ti ispadne prilika da prolaziš kroz Bg svrati do Yamaha barela (oni su ti u Sava centru, odmah uz auto put). Strpi se malo, imas jos vremena do pocetka prave vozne sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...