Kiro 153 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao i za K9, verovatno samo pretpostavka ali eto...R1 za 2009... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ne bi daleko, spala mu ručica od gasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ne bi daleko, spala mu ručica od gasa.... :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko primetio daje oklopa iz godine u godinu sve manje i manje... Mozda su ovi nasi domaci "stritfajteri" ipak bili u pravu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 26, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko primetio daje oklopa iz godine u godinu sve manje i manje... Mozda su ovi nasi domaci "stritfajteri" ipak bili u pravu! ;D Svega je sve manje, iz godine u godinu. Cak i kvaliteta je manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je Ali sto kaze rasa, ne bi daleko haha... Ruchice obichno spadaju na tomosu :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo je ergela sve veća i veća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Lep,lepo, cak mu auspuh sakrili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad vidim temu za mene Pa iskreno da Vam kazem da se nadam da je ovo samo jedna od ideja. Jer mi je dosta oskudan. Sto se tice oklopa, na mom modelu (2006) ga ima manje od modela 2007. Meni se vise svidja kada ima vise oklopa. Na ovoj slici, zadnji deo je isti kao i kod modela R6 2006 godiste. Vidim da ne znaju vise sta da izmisljaju. Evo vec par nedelja me cacka da uzmem model 2007. Nije neka razlika u izgledu, ali je ipak ima. To ti je kao sa mobilnim telefonima. Nemozes vise da pratis. Znaci, na moj model treba da dodam jos jedno 3000 jevreja da bih vozio sledeci model. A taman sam mog sredio:) Nove gume, ubacio neke karbonske delove, prepravio auspuh (bruka kako se cuje). Mada logicki kad razmislim, bolje da sacekam da vidim sta ce izmisliti za 2009. Pa ako je model lep, unda bih njega uzeo, a ako je kao ovaj gore, onda bih uzeo R1 2008 god i da sam miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Samo da mi je znati kog su navatali za model vozača, naj...o bi mu se majke rođene. Ovo samo kepeci mogu da voze. Ma meni lično ružno al o ukusima ne vredi se raspravlkjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Maj 27, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da mi je znati kog su navatali za model vozača, naj...o bi mu se majke rođene. Ovo samo kepeci mogu da voze. Ma meni lično ružno al o ukusima ne vredi se raspravlkjati. Hehe, ne zaboravi da su to japanci mozda su odlucili da vise ne izvoze R1 pa se sad vise oblikuju ka svojoj populaciji... Ja ne znam na sta bi licilo kada bih sa svojih 188cm legao na ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi R-ovi su manje-vise mali.Za nas preko 185-190 nista ispod ZZR1400 ne dolazi u obzir...Dobro i Hayabusa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan gledam ovu rucicu i nesto razmisljam... izgleda da su ovi u yamahi napravili neku telepatsku kontrolu gasa, mozda se zove y-prc jer u zadnje vreme stalno ubacuju neke spejs tehnologije ytcc i slicno, a lepo bi moglu da rastave jednu desetku i vide kako se to radi. jel tako ninja66? LONG LIVE KAWASAKI! ;D PS ovo je sala pa ne bih da se uvrede ljubitelji yamaha (posebno moj drug Vlada), ja sam do skora imao jednu, a sad imam samo pola. postujem sve marke, ali volim jednu. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nije nemoguce da ce tako izgledati, uporedite prednju masku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U YamaSi su čuli da se većini BJBovaca nova R1 ne svidja, pa su napravili još noviji model za 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovo je lako lep motor, ali kao i cbr ima malo sitniji zadnji kraj nego što bi trebalo. veliki plus za jamahu je ovaj auspuh jer je sad izgleda trend ko će napraviti najružniji izduv, honda vodi, kawa prati u stopu, ali to se ionako menja aftermarket izduvima, jedino kod honde onda fali pola oklopa... stvarno lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je ali ne verujem da će se Yamaha tako lako otarasiti njihovog "oštra kao žilet" izgleda. Ovako me podseća malo na CBR za 2008, farovi su nekako smireni, to mi se baš svidja jer su japanci polako prelazili u "kič - dizajn".E za auspuhe si u pravu, k7 je zakon sa ona dva sulundara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jeste K7 sakon sa onim sulundarima ali dok ih ne vidiš uživo, onda ti se okrene želudac. jeda čekam da vidim šta su akrapovič i kompanija smislili za kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ih ja i uzivo naravno, meni se bas svidjaju, od pocetka su mi cool ti trouglasti topovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam na završnu obradu, na k6 je daleko lepši i kvalitetniji izduv, na izgled naravno. ali da ne off ujemo više. KAWA će se naljutiti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan U YamaSi su čuli da se većini BJBovaca nova R1 ne svidja, pa su napravili još noviji model za 2009. E ovo je vec druga pricha prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo? R1 ili dukac? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 5, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i ovako nesto Ukrali su izduv od F4 Aguste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, prelepo...Al nema ništa od ovoga, neće Japanci monoviljušku na R-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...