mrle 8439 Napisano Maj 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Skuterom oborio dečaka i pobegao Autor: | 26.05.2008 - 06:10 Mališan donet u svesnom stanju: Institut za majku i dete BEOGRAD - Petogodišnji Nemanja K. iz Beograda povređen je juče u 14.45 sati, kada ga je, dok je sa bakom prelazio ulicu kod broja 29 u Ulici III nova u Krnjači, udario skuter, čiji vozač je pobegao i za kojim policija traga. Vozač skutera nije se ni osvrnuo ni stao da pruži pomoć mališanu koga je udario, već je, kako saznajemo, dao gas i pobegao ka Pančevačkom putu. Iako u šoku, baka je uspela da pozove njegove roditelje i svog supruga. Uplašeni, povređenog mališana, oblivenog krvlju, stavili su u automobil i odvezli u bolnicu u Pančevo. Iz pančevačke bolnice kolima Hitne pomoći dečak je prevezen u beogradski Institut za majku i dete. Mališan je bio u svesnom stanju i lekari su konstatovali da nije u životnoj opasnosti. U međuvremenu, policija je krenula u potragu za nesavesnim vozačem skutera, ali do zaključenja ovog broja on nije priveden. Meštani ovog dela Beograda juče po podne su ispričali da nisu čuli za nesreću u kojoj je povređen petogodišnji dečak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Metak u celo > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako neki ljudi mogu biti go.nari! Bar da je stao i pokusao da pomogne detetu, on jos da po gasu i pobego... Uzas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Metak u celo > > > Ja na ovo ne bi trošio metak, nego motika i udri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Metak u celo > > > Ja na ovo ne bi trošio metak, nego motika i udri Ne, ne, metak u celo, pa racun porodici, da drzava nema troskove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, metak u celo, pa racun porodici, da drzava nema troskove Kineski sistem ... Inace, vrlo je prosto, losih ljudi ima vise nego dobrih na ovom svetu.... Ne cudim se ja ovome, nazalost.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Metak u celo > > > upravo tako...... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 26, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ista pricha kao sa onim likom na adi koji je udario neko dete... metak u chelo je nekako suvishe plemenit nachin da se to zavrshi... testera i benzin mi prvi padaju na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Maj 26, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste strasno i za svaku je osudu, ali ako cemo realno, taj skuteras je verovatno neki klinac koji se uspanicio i od straha pobegao. Ne pravdam ga, samo kazem sta je najverovatnije bilo... Daleko mi je strasnija prica o onom lekaru iz NS-a, ako se secate, koji je kolima naleteo na dva momka koji su gurali motor i naravno pobegao sa lica mesta. Cuo sam pre neki dan da je dobio uslovnu kaznu, tj. nista. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 26, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma mogu oni da se plashe koliko hoce ali ljudi koji udare nekog i zapale su stvarno totalni debili... i to se redovno deshava.. kapiraju da ih niko nije video i zapale zato shto ne zhele da odgovaraju za sranj* koje su napravili... mene je tako udario lik sa kamionom... odvalio me u rame i pregazio bajs.. ja preleteo ogradu pored puta i izgulio se skroz.. taj lik je zapalio a mozhda je ubio nekog... kako on zhivi sa sobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan U crk'o da bog da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste strasno i za svaku je osudu, ali ako cemo realno, taj skuteras je verovatno neki klinac koji se uspanicio i od straha pobegao. Ne pravdam ga, samo kazem sta je najverovatnije bilo... Daleko mi je strasnija prica o onom lekaru iz NS-a, ako se secate, koji je kolima naleteo na dva momka koji su gurali motor i naravno pobegao sa lica mesta. Cuo sam pre neki dan da je dobio uslovnu kaznu, tj. nista. :-\ Apsolutno se slažem, a ceo taj slučaj govori kako se kod nas toleriše teško sranje i da se još dobije nagrada na kraju. Opšta kaNtastrofa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma usranu motku pa tuci ,onako javno pa ko hoce. ;D A i motor mu uzeti pa ga raasklopititi na sastavne delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...