Jump to content

Moto Zajednica

Skuterom oborio dečaka i pobegao 26.5. "Blic"

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova
  • Motocikl: 4x4

Skuterom oborio dečaka i pobegao

Autor: | 26.05.2008 - 06:10

Mališan donet u svesnom stanju:

Institut za majku i dete

BEOGRAD - Petogodišnji Nemanja K. iz Beograda povređen je juče u 14.45 sati, kada ga je, dok je sa bakom prelazio ulicu kod broja 29 u Ulici III nova u Krnjači, udario skuter, čiji vozač je pobegao i za kojim policija traga.

Vozač skutera nije se ni osvrnuo ni stao da pruži pomoć mališanu koga je udario, već je, kako saznajemo, dao gas i pobegao ka Pančevačkom putu. Iako u šoku, baka je uspela da pozove njegove roditelje i svog supruga. Uplašeni, povređenog mališana, oblivenog krvlju, stavili su u automobil i odvezli u bolnicu u Pančevo.

Iz pančevačke bolnice kolima Hitne pomoći dečak je prevezen u beogradski Institut za majku i dete. Mališan je bio u svesnom stanju i lekari su konstatovali da nije u životnoj opasnosti.

U međuvremenu, policija je krenula u potragu za nesavesnim vozačem skutera, ali do zaključenja ovog broja on nije priveden.

Meštani ovog dela Beograda juče po podne su ispričali da nisu čuli za nesreću u kojoj je povređen petogodišnji dečak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Neverovatno kako neki ljudi mogu biti go.nari! >:( Bar da je stao i pokusao da pomogne detetu, on jos da po gasu i pobego... Uzas!

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Metak u celo >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:(

Ja na ovo ne bi trošio metak, nego motika i udri

Ne, ne, metak u celo, pa racun porodici, da drzava nema troskove >:(

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ne, ne, metak u celo, pa racun porodici, da drzava nema troskove >:(

Kineski sistem ...

Inace, vrlo je prosto, losih ljudi ima vise nego dobrih na ovom svetu.... Ne cudim se ja ovome, nazalost....

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

ista pricha kao sa onim likom na adi koji je udario neko dete... metak u chelo je nekako suvishe plemenit nachin da se to zavrshi... testera i benzin mi prvi padaju na pamet...

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Jeste strasno i za svaku je osudu, ali ako cemo realno, taj skuteras je verovatno neki klinac koji se uspanicio i od straha pobegao. Ne pravdam ga, samo kazem sta je najverovatnije bilo...

Daleko mi je strasnija prica o onom lekaru iz NS-a, ako se secate, koji je kolima naleteo na dva momka koji su gurali motor i naravno pobegao sa lica mesta. Cuo sam pre neki dan da je dobio uslovnu kaznu, tj. nista.  :-\

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

ma mogu oni da se plashe koliko hoce ali ljudi koji udare nekog i zapale su stvarno totalni debili... i to se redovno deshava.. kapiraju da ih niko nije video i zapale zato shto ne zhele da odgovaraju za sranj* koje su napravili...

mene je tako udario lik sa kamionom... odvalio me u rame i pregazio bajs.. ja preleteo ogradu pored puta i izgulio se skroz.. taj lik je zapalio a mozhda je ubio nekog... kako on zhivi sa sobom?

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Jeste strasno i za svaku je osudu, ali ako cemo realno, taj skuteras je verovatno neki klinac koji se uspanicio i od straha pobegao. Ne pravdam ga, samo kazem sta je najverovatnije bilo...

Daleko mi je strasnija prica o onom lekaru iz NS-a, ako se secate, koji je kolima naleteo na dva momka koji su gurali motor i naravno pobegao sa lica mesta. Cuo sam pre neki dan da je dobio uslovnu kaznu, tj. nista.  :-\

Apsolutno se slažem, a ceo taj slučaj govori kako se kod nas toleriše teško sranje i da se još dobije nagrada na kraju. Opšta kaNtastrofa!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja