PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da neki od nas i u WC idu sa ful opremom, sto je sigurno sigurno, zamisli da se slucajno okliznes o plocice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da neki od nas i u WC idu sa ful opremom, sto je sigurno sigurno, zamisli da se slucajno okliznes o plocice ;D Pa 8 od 10 nezgoda se baš u WC-u i dešava, a bezbednost je ipak na prvom mestu ;D ("a ako me se sete na dan bezbednosti-sete, a ako ne nikom ništa") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Maj 27, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U gradu nosim samo letnju jaknu za motor i kacigu, a kad je bas vrucina , samo kacigu. Dok sam ziveo u BG-u nosio sam malo vise opreme, pravu jaknu, rukavice, kacigu. Van grada full oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga uvek, prvo kaciga na glavu pa ključ u bravu. Po gradu tanke rukavice i letnja jakna, a van grada sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu vrucine, a po gradu je haos - sednem lepo u auto i vozim se. Niko ne moze da me ubedi da mu je prijatnije na motoru na 44C u redu u Kneza Milosa gde ne znas da li greje vise odozdo ili odozgo, sa kacigom, rukavicama i jaknom (a pri tome se vozis sa dvokilometarskoj relaciji) nego u kolima, sa ukljucenom klimom u sorcu i majici. A sta ce oni koji voze juga? da ugrade klimu? ili da odseku krov? ili da odseku glavu da se ne bi znojili ;D a onda ti i ne treba kaciga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu vrucine, a po gradu je haos - sednem lepo u auto i vozim se. Niko ne moze da me ubedi da mu je prijatnije na motoru na 44C u redu u Kneza Milosa gde ne znas da li greje vise odozdo ili odozgo, sa kacigom, rukavicama i jaknom (a pri tome se vozis sa dvokilometarskoj relaciji) nego u kolima, sa ukljucenom klimom u sorcu i majici. A sta ce oni koji voze juga? da ugrade klimu? ili da odseku krov? ili da odseku glavu da se ne bi znojili ;D a onda ti i ne treba kaciga ;D Hehehe konstruktivno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu u tankoj jakni (probiker) koja samo sluzi da drzi protektore i rukavise letnje. Uvek farmerice i patike, nikad trenerka i papuce. I polako. Mada na +30 za po gradu koristim najbolji motor na svetu- Tomos Thundermatic! ;D A sta ce oni koji voze juga? da ugrade klimu? ili da odseku krov? ja neznam koji ti jugo imas, ali ovaj moj je vec fabricki sav "KLIMAtronic"! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E, a pre neki dan sam video kolegu bajkera na Suzukiju u majici sa pojasom za ledja, ali bez kacige. Mislim, covek cuva bubrege, ko .ebe glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu vrucine, po gradu od opreme nosim kacigu, rukavice i kornjacu. Sasvim dosta, jer ipak tada vozim skroz lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 27, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Zemunu video porodicu (!) na GS1200... Tatko vozi, gospođa pozadi, a dete od jedno 5-7 godina na rezervoaru. Majice, bermude, papuče... Gledam ih, ne mogu da verujem, klimam glavom i hvatam se za kacigu u smislu "a gde ti je oprema, care" a on meni uz osmeh odmahuje u fazonu "ej ćao kolega".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Maj 27, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da neki od nas i u WC idu sa ful opremom, sto je sigurno sigurno, zamisli da se slucajno okliznes o plocice ;D LEGENDOOOO!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice opreme za kaficu....ja idem na nju peske ili bajkom Ako je vec dalje, palim sklopociju, a vazda je to Volvo pa mi oprema ni ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 28, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve kratke relacije po gradu prelazim bajsom, dok isteram motor iz garaze, otvorim i zatvorim kapiju, bajsom sam vec stigao. Motor mi sluzi samo za duze relacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi sluzi samo za duze relacije. Do Cuprije, recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 28, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi sluzi samo za duze relacije. Do Cuprije, recimo. Dokle god, ali duze od 2, 3 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan u letnje vreme nosim tanku letnju jaknu probajker onu za 39e kacigu pantalone bilo kakve vazno da su dogacke,patike i tanku maramu oko vrata,obratite paznju da nosite maramu jer kada je temperatura 40c manje vise onda su ose i drugi isekti besni i zedni pa prilikom voznje moze da vas ujede za vrat sto moze da dovede do gusenja i onom ko nije alergican na ujede tako sam ja jednom prosao i od tada uvek nosim tanku maramu oko vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan u letnje vreme nosim tanku letnju jaknu probajker onu za 39e kacigu pantalone bilo kakve vazno da su dogacke,patike i tanku maramu oko vrata,obratite paznju da nosite maramu jer kada je temperatura 40c manje vise onda su ose i drugi isekti besni i zedni pa prilikom voznje moze da vas ujede za vrat sto moze da dovede do gusenja i onom ko nije alergican na ujede tako sam ja jednom prosao i od tada uvek nosim tanku maramu oko vrata Meni su se jednom 3 ose uvukle pod majicu i sve tri me ujele, nastavio sam da vozim, i onda osetim da me celo telo svrbi i da mi je glava nesto naduvena. Stanem da pogledam sta je, kad imam sta i da vidim, od alergije po celom telom sam dobio osip. Sreca pa sam bio blizu kuce, pa sam odmah otisao na urgentni da primim inekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...