Aku 11 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Eto meni djavo neda mira i nedozvoljava da se vozikam ko chovek nego me minira i zayebava. Naime, u toku najnormalnije, asfaltne voznje, bez ikakvog maltretiranja i cimanja otpade meni ljudi chep na motoru za sipanje ulja. Da blize objasnim ako me neko nije shvatio to je onaj plastichni chep koji se odvrne da bi se sipalo ulje u motor. Problem je u tome shto je to otpalo u toku voznje i po mraku tako da nisam uspeo da ga nadjem i sad imam problem jer ne znam kako da ga nabavim. Mislim imam ideju da uzmem malo voska pa da prodjem kroz navoj pa da odnesem nekome da to napravi nego me intresuje da li ima neko bolji predlog. Eto toliko, inache chep je bio najnormalnije zavrnut kad je zadnji put bilo dosuto ulje od pre par dana ako nekog i to zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaki strugar, a bogami i ozbiljan majstor ima listice sa raczlicitim korakom navoja lepo izmeris precnik ,korak, odes kod plasticara nabavis plastiku odgovarajuceg precnika das strugaru podatke o koraku i zavrsis posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da vidiš da li pasuje čep sa nekog drugog motora, pa da vidiš ne nekom otpadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkan 0 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista ne uradis,javi mi se na pp.Sve moze da se napravi,a verovatno bi se kod mene u shteku nasao neki odgovarajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi ulja tvoj motor sa obzirom da je sam odvio cep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 27, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ne trosi mnogo ulja sasvim u proseku, mislim da je ispao zato shto je navoj na samom chepu bio losh, odnosno nije mogao lepo da se zavrne pa pretpostavljam da je u tome bio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...