Gagi Kockica 0 Napisano Decembar 31, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw Prijavi odgovor kao problematičan Ja Sam Dragan iz Beograda. Nov Sam na forumu od prosle godine Sam krenuo sa kratkim turicama po SrbijiSa Beverley 250 da bi kraj sezone zatvorio sa R 1200 RTOd proleca planiram da obidjem Srbiju pa se vidimo negde na putu. Sent from my SM-J610F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 31, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Decembar 31, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...