Miljan 28 Napisano Maj 25, 2008 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno hitno pitanje,molim vas da mi sto pre pomognete..Evo ovako problem je ovakav: Moja guma je 110-80/19 i sad me zanima da li bi smetalo da stavim 100-90/19 ?? Sto pre pomozite guma mi treba jos danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Maj 25, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa trebal bi da mozes,bice ti malo uza ali to i nije neki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, po mom misljenju bez problema, guma ce biti malo uza ali sto se tice visine tu je razlika zanemariva. Isti slucaj je i sa brzinomerom, imaces razliku od nekih 1% sto je takodje zanemarivo. Dakle mislim da mozes bez problema staviti tu gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavo slobodno samo moze da ti pravi problem na kilometar satu ako stavljas vislju gumu imaces razliku u brzini od stvarne .mada ni to nemora da znaci zavisi kako ocitava brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 26, 2008 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...