sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 25, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan osetio sam se ugroženim od kineza.10 godina se frajerišem da imam original jošimuru koja je prelepa.Unazad godinu dve su se pojavili likovi koji me pitaju da li je kinez.Kinez nije ali je skuplji jedno 600 evra.Doduše moj je lepši i završna obrada je bolja sli sa 5 metara se ne vidi. Doduše video sam i neke kineze koji dosta bolje izgledaju od onih od pre par godina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2454 Napisano Decembar 25, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bolji jeste ali je višestruko skupli mada toliko sigurno ne vredi. Nekad su kineski telefoni bili za podsmeh ali sada više nisu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2839 Napisano Decembar 25, 2019 Ne silazi, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тако је, сада у вези Акраповича НАЈСКУПЉА ставка је његово презиме и она шкорпијаШта кошта у њеему бре 600-700-800 $ ?????? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2839 Napisano Decembar 25, 2019 Ne silazi, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam da je previse sosa primetio razliku u zvuku isto kao i ja Original ne razbacuje toliko lepse za uvo jbg al lepa i razlika u ceniТо сам и ја приметио али ми не вреди 730$ .Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 25, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se ne lazemo svi bi cepali original da se moze ali pablo je rekao bez politike na forumu... sta da dam za izduv kao pola motora koji vredi malo vise od soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Decembar 25, 2019 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se kupuju te kopije? Mislim, kako znate da razgovarate o istim kopijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17352 Napisano Decembar 25, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3697 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zx9r ninja je napisao: Ako ako Neko od kolega je pametno jednom napisao Zbg nase bezbednosti sa obzirom da nas cesto ne vide bolje ovako da nas i CUJU i vide Glasan auspuh uopšte ne doprinosi bezbednosti (naprotiv). Jeste da će onaj u autu da čuje motor sa glasnim auspuhom, ali pojma neće da ima sa koje m strane ta buka dolazi, pa dok zeva levo-desno lako može da te umlati. A da bi nekog upozorio na svoje prisustvo služi ablender i glasna sirena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 25, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan zile mislio sam na bezobazne pesake koji hocu necu da predju van pesackog jerbo kao savestan ucesnik saobracaja usporim pred zebru ovako iza krivine gde se ne vidi ablender cuje se fejk akrap itekako dok od sirene ne moze da mu parira ni ona sa lokomotive mozda brodska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Decembar 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nightrider Z said: Gde se kupuju te kopije? Mislim, kako znate da razgovarate o istim kopijama? Pa uglavnom preko kupujemprodajem i slicno Mada imas onih kopija sto se bas bas vidi da su kopije, tipa topovi u raznim bojama koje uopste ni ne postoje kod originala, a sa druge strane imas i one kopije koje ne znas ni da li su kopije koliko slicno su odradjene kao original 4 hours ago, Krokodilo said: Тако је, сада у вези Акраповича НАЈСКУПЉА ставка је његово презиме и она шкорпија Шта кошта у њеему бре 600-700-800 $ ?????? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Pa u sustini najvise placas njihov razvoj i tehnologiju koliko sam shvatio Evo lepo je i sam covek sve objasnio ( na 6:20 prikazuju kopije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan eve ga moj... Akrapovič WWW.AKRAPOVIC.COM luuuudlooo...al soma evra jbg...pustite da cujete... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 26, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan A el mogu da ti budem drugar pa da se vozimo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 26, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ze-mo sa tbm za 300 evo ja cu prednju granu ti uzmi lonac zbg otvora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 26, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maaki 1 Napisano Decembar 28, 2019 U prolazu, 3 postova Motocikl: Kymco quannon 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vaam puno ljudi,ma kupio sam ja vec 310mm nego se razmisljam dal da stavljam..Moj motor je kymco quannon125 i kad isečem originalni auspuh nema nazad.Inace da li pravi policija problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Decembar 28, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vaam puno ljudi,ma kupio sam ja vec 310mm nego se razmisljam dal da stavljam..Moj motor je kymco quannon125 i kad isečem originalni auspuh nema nazad.Inace da li pravi policija problem?Vidi to neko da ti napravi da bude slip-on, znaci da mozes da ga skidas i stavljas kada zatreba jer ako ga samo zavaris bice zajebano, a sacuvaj original jer ce ti sigurno trebati prilikom registrovanja ako ti budu pravili problem...ja sam bar tako radio, kada je doslo vreme registracije, nabavio original auspuh od prijatelja samo za slikanje na tehnickom, skinuo ovaj SC Project, nabacio original, odvezao se do tehnickog,prosao tehnicki, vratio se kuci, vratio SC i to je to Iz licnog iskustva, jednom me je samo zaustavila policija i citiram: " druze kako ti se tako cuje motor?? Nemoj da mislis da nama smeta, nego me je samo zanimalo kako ima tako brutalan zvuk?" Toliko, nije mi ni isprave trazio cak, tako da ono, verovatno zavisi i od policajca do policajcaSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maaki 1 Napisano Decembar 28, 2019 U prolazu, 3 postova Motocikl: Kymco quannon 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, toomuchsauce je napisao: Vidi to neko da ti napravi da bude slip-on, znaci da mozes da ga skidas i stavljas kada zatreba jer ako ga samo zavaris bice zajebano, a sacuvaj original jer ce ti sigurno trebati prilikom registrovanja ako ti budu pravili problem...ja sam bar tako radio, kada je doslo vreme registracije, nabavio original auspuh od prijatelja samo za slikanje na tehnickom, skinuo ovaj SC Project, nabacio original, odvezao se do tehnickog,prosao tehnicki, vratio se kuci, vratio SC i to je to Iz licnog iskustva, jednom me je samo zaustavila policija i citiram: " druze kako ti se tako cuje motor?? Nemoj da mislis da nama smeta, nego me je samo zanimalo kako ima tako brutalan zvuk?" Toliko, nije mi ni isprave trazio cak, tako da ono, verovatno zavisi i od policajca do policajca Sent from my LM-G710 using Tapatalk Jasnoo,hvala puno druze..Znaci da prodje malo zima idem da ugradim taj auspuh cim nema brige za agregat i za potrosnju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Januar 11, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan U sustini, ja sam uzeo SC Project GP70 R repliku i stavio na svog SV-a Razlika za koju znam je ta da je original top napravljen od titanijuma (moj ne znam tacno od cega je), original je laksi oko 100g, a za zvuk nisam siguran kakva je razlika...Koliko te je izasao?Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je izasao?Послато са Mi A3 помоћу ТапатокаOko 100e sa carinom postarinom i svim tim cudimaSent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rudolfsnag 3 Napisano Januar 11, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 100e sa carinom postarinom i svim tim cudimaSent from my LM-G710 using TapatalkPreko alija?Послато са Mi A3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Januar 11, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Preko alija?Послато са Mi A3 помоћу ТапатокаNe ne, to mi drugar nabavio ne znam odakle iskreno, ali kaze to je kao malo bolja kopija...mada uzeo sam od njega samo jer mi je drug, ali kontam da je to sve slicno kao i na aliju manje viseSent from my LM-G710 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Februar 9, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se debelo razmišljam da kupim akrapa na KP za 69e. Zvao sam prodavca , čini mi se da je u Kruševcu, kaže da može na Nexusa 250. Prodavao ih je dosta za skutere, lepo izgledaju, a za zvuk nisam čuo uživo. Ne bi ja da se to čuje nešto preterano glasno, više bi ga uzeo estetike radi , fabrički mi se ne svidja previše. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaja 30 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 25.12.2019. at 13:53, Krokodilo je napisao: Ја сам професор музике а и машинац АЛИ , разлику од 730$ нисам у стању да приметим иако сам врло пажљиво слушао видео на свој Кенвуд 2×200 и AR-9 звучнике неколико пута Sent from my SM-G955F using Tapatalk Bravo za HI - FI sistem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Maj 20, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na motoru vec 3 godine neku kopiju (tako sam kupio motor) prezadovoljan sam, dobijes na zvuku i na izgledu sto mislim da im i jeste namena.. kazu da zna kratko da traje, ja tih problema nemam, medjutim i da svake godine kupujem novi 5godina za redom, sve zajedno me nece izaci kao original akrap.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2839 Napisano Maj 23, 2020 Ne silazi, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za HI - FI sistem!Имам по кучи сваштаSent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 12/25/2019 at 5:54 PM, Krokodilo said: Тако је, сада у вези Акраповича НАЈСКУПЉА ставка је његово презиме и она шкорпија Шта кошта у њеему бре 600-700-800 $ ?????? Kupio sam polovnog akrapa ,za pristojne novce i mislio sam da može od k13 na k12 ,može al za malo fali 10-15cm da legne kako treba, pošto je od titanijuma krenem da tražim odgovarajuću cev,da nastavim auspuh za koliko je kratak,kad gle čuda cev od 20cm,prečnika 63mm, košta 80evra bez pdv-a,,, toliko o koštanju,,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...