crniimarko 5 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim buducim kolegama! Potrebna mi je pomoc u potrazi za Suzukijem. Kupujem GSX-R 2004/2005 ili 2006/2007 (u zavisnosti od cene/stanja). Kupujem prvi motor, nemam nameru kupovine radi dalje preprodaje i ostvarenja zarade. Kao i svaki "R", pogotovo star 15-tak god, ne ocekujem "fabricko stanje", da je presao 25,000km ili da nikad nije farban (i ostale bajke koje cujemo) . Zapravo vozim od 14-te godine tako da ovo "prvi motor" znaci samo da je prvi koji licno ja kupujem za sebe ( do sada sam vozio na zalost samo tudje). Sto se tice "fabike" jedino mi je bitno da ima sto vise originalnih delova, tj. sto manje budzevina ( skracenje izduvne grane, rizoma rucki, puig vizira i ostale sminke). Izlistao sam oglase uzduz i popreko, imam u vidu neke ali bi mi svaka pomoc dobrodosla, kako u smisli preporuke tako i bilo kakvog saveta. Unapred havala svima, Marko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan O kojoj kubikazi je rec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crniimarko 5 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, mislio sam da sam naveo.. 600ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Za 4k evra nema sta da razmisljas o tome dal je farban, dal je fabrika i slicno. Za te pare moze i moralo bi da moze da se nadje motor bez vecih sumnji- naravno uz proveru. Dakle slobodno gledaj full fabriku, poreklo vlasnistva, estetiku itd. Sve je bitno. Nisu to bas male pare toliko...A kazem ti ponovo, moze za taj novac da se nadje veoma dobar motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...