krlebdp 13 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Blic 22.05 Motociklista Ivan K. i njegov suvozac Jelena S. tesko su povredjeni u saobracajnoj nesreci juce oko 16:30 na uglu Keja zrtava racije i Radnicke ulice. Oni su se sudarili sa JUGOM 45 cije vozac Petar N. kako je utvrdjeno uvidjajem u krvi imao CAK 2.17 PROMILA ALKOHOLA U KRVI. Kako saznaje Blic Jugo se kretao kejom zrtava racije iz pravca Bulevara cara Lazara. Vozac Petar N je na raskrsnici pokusao da skrene u Radnicku ulicu kada se sudario sa motorom marke "kavasaki". Motor je odleteo a oba putnika su ostali da leze na asfaltu bez svesti. Ivan je ubrzo dosao svesti dok je Jelena bez svesti prevezena u Klinicki centar. kraj citata Sta vise reci od onoga sto je napisano VELIKIM SLOVIMA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,kad procitam rano ujutro ovakve vesti............ma samo da njima bude dobro,,, a vozaca auta na giljotinu,,,,,javno,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce Ivan i Jelena biti dobro. Svaki drugi matorac ce Vam reci, na komentar da ne treba voziti pijan, da oni 'bolje' i 'sigurnije' voze kada popiju nego kada su trezni. Cak i kada pocnete da ih ubedjujete da su moc zapazanja i refleksi na dosta nizem nivou. " E, ne znas ti koliko sam ja puta vozio pijan!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Alkoholisanima treba zabraniti voznju dozivotno, nema popio sam samo jedno. Nema pijenje za vreme voznje. Racija i ko god je pijan vozacka dozivotno bez prava polaganja za ceo zivot. Al kad bi zakon za sve bio jednak to bi bilo sve u redu.A Jeleni i Ivanu zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Maj 22, 2008 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 2.17 promila u 16:30h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1466 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam se silom prilike provozao po gradu i psovao sam samog sebe. Psovao sam se i zato sto sam poneo jet kacigu i nisam imao rukavice...i zato sto nisam imao pantalone sa stitnicima...ma psovao sam se sto sam uopste seo na motor da bi obavio stvari po gradu Stvarno se pitam da li je NS bas toliko postao opasan ili je tako i u ostalim gradovima ali ovde stvarno, kao sto i vidite po postovima, ne prodje dan a da neko ne nastrada na motoru. Juče sam imao barem 5 rizičnih situacija i izbegavanja! Pijanih i bahatih vozača na sve strane...gospodje za volanom koje ne vide nista osim ogledala koje koriste samo da bi se divile same sebi, napaceni klinci koji bas jaaaako zure, idioti kojima jaaaaako smetamo...sve u svemu, zabole ih bas za druge...UF al sam besan :-X Nadam se da ce sa Ivanom i Jelenom biti sve OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce njih dvoje biti dobro, a od price treba ga na giljotinu i slicno slaba vajda. Da smo stvarno slozni (a pokazalo se bezbroj puta da nismo) taj vozac bi vec davno stradao od necije ruke! Ako se uzdate u sudstvo, slaba Vam vajda, znam coveka kojije pijan, brzinom od preko 100 i kusur u gradu ubio coveka na pesackom i dobio je 18 meseci zatvora !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno nov ovde pa moram da pitam: Jesmo li imali neku akciju protiv alkohola za volanom, nesto sa publicitetom? Ako nismo, kada cemo? Ako jesmo, kada cemo opet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jesu imali nesto od opreme? brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Samo da budu dobro! I opet po hiljaditi put, moron za volanom nanosi stetu. Govnjavu motku u ruke pa da se vaspita bagra! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Maj 22, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=42632 Kako saznajemo od načelnika urgetnog prijemnog odeljenja Zorana Đermanova, oba pacijenta primljena su sa teškim telesnim povredama. Ivan K, nakon dijagnostike koja je trebalo da odredi da li povrede zahtevaju operaciju, zadržan je na odeljenju maksilofacijalne hirurgije. Njegova saputnica Jelena S, sa pretežno ortopedskim povredama, u vreme zatvaranja našeg lista još je bila na pregledima nakon kojih se očekivala odluka o eventualnom hospitalizovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu, sudeci po ovom clanku, ostace zivi oboje! A s obzirom na ovo: znam coveka kojije pijan, brzinom od preko 100 i kusur u gradu ubio coveka na pesackom i dobio je 18 meseci zatvora !!!!! nazalost, ostace na motoristi da organizuje adekvatnu kaznu, ako mu bude do toga kad se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan E pa stvarno, ovo u NS poprima baš dramatične razmere. Da li će pijanac popiti mardelj ili ne to će sud da odluči-možda i hoće nešto simbolično, ali da ga ovo dvoje povređenih ISCEPAJU na sudu za odštetu svakako bi moralo da se desi, samo da prvo živi i zdravi izađu iz bolnice. izgleda da je po našim gradovima samo u tenku bezbedno, a i to malo teže? Uh, baš sam se izbedačio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni sto ce on da zaglavi zatvor ili nece, nego mi je sto je mogao da ubije nekoga i onda nema nazad. Ja bih da ga lincujem PRE nego sto napravi sranje, cisto preventive radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni sto ce on da zaglavi zatvor ili nece, nego mi je sto je mogao da ubije nekoga i onda nema nazad. Ja bih da ga lincujem PRE nego sto napravi sranje, cisto preventive radi... i to na trgu uz prisustva velikog broja ljudi. Da raja vidi pravdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam se silom prilike provozao po gradu i psovao sam samog sebe. Psovao sam se i zato sto sam poneo jet kacigu i nisam imao rukavice...i zato sto nisam imao pantalone sa stitnicima...ma psovao sam se sto sam uopste seo na motor da bi obavio stvari po gradu Stvarno se pitam da li je NS bas toliko postao opasan ili je tako i u ostalim gradovima ali ovde stvarno, kao sto i vidite po postovima, ne prodje dan a da neko ne nastrada na motoru. Juče sam imao barem 5 rizičnih situacija i izbegavanja! Pijanih i bahatih vozača na sve strane...gospodje za volanom koje ne vide nista osim ogledala koje koriste samo da bi se divile same sebi, napaceni klinci koji bas jaaaako zure, idioti kojima jaaaaako smetamo...sve u svemu, zabole ih bas za druge...UF al sam besan :-X Nadam se da ce sa Ivanom i Jelenom biti sve OK... Umesto da opusteno sednes na motorce na 30 stepeni, stavis osnovnu opremu i odes da zavrsis poslove po gradu, ti moras svaki da se spremis za bojno polje sa koga moras da se vratis kuci.Samim tim, pa gde je to zadovljsto u voznji na motoru?Pa koja je svrha tako prakticnog vozila za grad ?! Ja zivim u varosici sa tri ulice i moram da razmisljam ovako, cekam slobodno vreme da bi se provozao vani. Bedak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni sto ce on da zaglavi zatvor ili nece, nego mi je sto je mogao da ubije nekoga i onda nema nazad. Ja bih da ga lincujem PRE nego sto napravi sranje, cisto preventive radi... i to na trgu uz prisustva velikog broja ljudi. Da raja vidi pravdu Dadadada, ali pre linča ipak da mu se konfiskuje sve što ima i plati ljudima koje je odvalio oporavak i sve što sledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred,primetite kako u "motoristi na drumu" ima samo kako se neko slupao, zar nadrumu ima samo toga? Onda bi mogli promeniti ime u "motoristi po drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pa tom vozacu juga fali drvna industrija i par eksera da drzi daske. Uzasno, kakve sve ljude imamo za volanom. Pa on je bukvalno bio kamikaza. Takve treba u rudnik, da svetlost dana ne vide, bar neka korist od takvih da bude. Samo da se oporave ovo dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan promeniti ime u "motoristi po drumu" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tuzno, al' dobar fazon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan 2.17 promila u 16:30h? 2.17 promila bilo kad??..za volanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da kod nas u NS baš jeftino prodaju te vozačke dozvole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 23, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da kod nas u NS baš jeftino prodaju te vozačke dozvole... Zato ih bajkeri SKUPO, PRESKUPO placaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak oboma ! Pijan za volanom kola ili auta je isto. Jednom sam vozi pijan od zgrade CK na uscu do zemuna bez zaustavljnja na crveno i stajanja ,sreca noc bez ljudi i policije i nikad vise, citaj NIKAD . Kome god sam rekao da alkohol i volan neidu nije me slusao ili je znao, ali svi saznaju pre ili kasnije. Moj ortak je imao izletanje sa kolima sa puno srece ,posle toga SUTRADAN je saznao da je mogao da pogine i da ubije jos cetvoro. ??? ???RAZMISLITE O TOME I PONESITE PARE ZA TAXI KAD HOCETE DA PIJETE ILI SPAVAJ U KOLIMA ( PORED MOTORA ) BAR 5 SATI I POPI 2L VODE . ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ednom sam vozi pijan od zgrade CK na uscu do zemuna bez zaustavljnja na crveno i stajanja ,sreca noc bez ljudi i policije i nikad vise, citaj NIKAD . :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...