Markone88 4867 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica prodaje svoj telefon, uzela je Iphone 11, pa joj ovaj ne treba. Telefon star 2 godine, uzet u vipu, simfree. Full pakovanje, sve ispravno. Telefon je maksimalno ocuvan, skroz ispravan, baterija je na 85%. Cena 220 evra. Ponude na pp ili na 062 92 115 82 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg roze Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude velika potražnja, imam potpuno isti viska. Čini mi se da je plus tj onaj veći ekran. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Savan said: Ako bude velika potražnja, imam potpuno isti viska. Čini mi se da je plus tj onaj veći ekran. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Valjda ce neki bajkeri da iznenade svoje zene za novu godinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Savan said: Ako bude velika potražnja, imam potpuno isti viska. Čini mi se da je plus tj onaj veći ekran. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Meni, tj kolegi treba za cerku plus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Meni, tj kolegi treba za cerku plus. Poslacu ti veceras slike na PP, da ne kradem kolegi temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka se prodaje medju nama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta god Marko da stavi na prodaju to ode u drugu krajnost. Navikao je kontam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pored Iphone koji prodajem, u ovoj temi bih ponudio i poluispravnu kvarcnu grejalicu, 2 od 3 stapa rade, trosi struju kao 3 bojlera ali lepo greje. Cena 50 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pored Iphone koji prodajem, u ovoj temi bih ponudio i poluispravnu kvarcnu grejalicu, 2 od 3 stapa rade, trosi struju kao 3 bojlera ali lepo greje. Cena 50 evra Ti stapovi se lako menjaju. Svercovao sam ih 90-ih iz Bugarske, lomili se u transportu, to je bilo 99% kvarova na njima. Unutra ima "2 zice", prekidac i stapovi grejaca. Prosto k'o pasuljSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena ide dole na 200 evra fiksnih. Ostavicu ovde oglas jos par dana sa ovom cenom, pa cu onda da lacim na kp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 13.12.2019. at 17:14, Markone88 je napisao: Pored Iphone koji prodajem, u ovoj temi bih ponudio i poluispravnu kvarcnu grejalicu, 2 od 3 stapa rade, trosi struju kao 3 bojlera ali lepo greje. Cena 50 evra Imam ih dve... ranije grejao kupatilo, ima ih od 600,800 i 1000w...štapovi jeftini, a može se menjati samo grejna spirala... Dekom. co. rs... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Decembar 19, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bio rezervsian, sad opet aktuelan. Cena fiksna 200 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Bozicna cena 180 evra Ispod ove cene nece ici, zakljucavam, pa se javite na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Upravo prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...