drs 16160 Napisano Decembar 10, 2019 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Canon IXUS 255HS Korišćen je a kao da nije. 90EUR. Canon G11 Potpuno ispravan u odličnom stanju. 150 EUR. Kamera kamkorder Canon MV500i Mini DV Korišćena Mini DV kamera, u odličnom stanju, sa opremom. 60 EUR. Canon XL1S Dosta pribora. Kamera je veoma malo korišćena. Snimila je oko 100 traka (jednočasovnih). Po dogovoru, kamera se može detaljno probati u radu. Sva oprema je u potpunosti funkcionalna, u stanju kao što je i kamera. Sve je originalna Canon oprema, izuzev aluminijumskog kofera. Cena 480 EUR. Manfrotto video stativ 351MVB2 sa video glavom 501 Maksimalna visina 150cm, sa glavom 160cm. Maksimalna nosivnost 6kg. Stativ i glava su bukvalno kao novi, korišćeni u dvadesetak prilika, uglavnom u zatvorenom prostoru. Cena 330 EUR. Projekciono platno NOBO 180x180 sa tronožnim stalkom Praktično nekorišćeno, vrlo kvalitetno projekciono platno, u perfektnom stanju. Made in Germany. Izuzetno visokog stepen refleksije. 40 EUR. Sony DSR-11 video snimač DVCAM MiniDV Uređaj je stajao godinama na polici, nekorišćen. Pročitao je manje od dvadeset sati traka. Potpuno ispravan, perfektno očuvan. 240 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čemu služi onaj xl1s? Izgleda bas posebno pa pretpostavljam da je i namena dosta drugačija od običnog camcordera?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 10, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ja se pitao odakle mu fotke u onako visokoj rezoluciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odavno zaključio da kod njega mozes da narucis fotke po želji Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15545 Napisano Decembar 10, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam sumnjao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14212 Napisano Decembar 10, 2019 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Đenka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16160 Napisano Decembar 10, 2019 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan I vi će te to isto da radite; samo sutra; čim kupite opremu. A od ovoga bolje a povoljnije nema 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Savan je napisao: Čemu služi onaj xl1s? Izgleda bas posebno pa pretpostavljam da je i namena dosta drugačija od običnog camcordera? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro http://digitaljournalist.org/issue0109/cameracorner.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Decembar 13, 2019 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Godinama me zulja ta G serija. Imam D200 Nikon koji stoji vec dve tri godine gotovo da ga ne koristim. Kontam da ga zamenim ovim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I tako, šetajući u rane sate najbludnijim gradom i udisuci sve grehe od prethodne noći, naleteh u izlogu na ovu mladu damu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...