MarkoTenere 24 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Teneristi, ideja je da se skupimo i upoznamo kako dolikuje. Ko je ZA naka se prijavi pa da se dogovorimo kada i gde. Moj predlog je kafe "Kran" sledece subute. Mogla bi kratka voznja do Avale. Trenutno nas ima dvojca, a nadam se da ce nas biti mnogo vise ;D Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
superhelena 1 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da ce moj vozac biti ZA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nije vam losa ideja,,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan evo i "vozac" da potvrdi dobru volju. ne bi bilo hrdjavo da se malo okupimo, pa da vidimo cija tenera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crnu farbu nosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je lijep motor, a ne...nego da ne pricam nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je lijep motor, a ne...nego da ne pricam nista... A zamisli tek TDM sto je lep.E teneristi al mogu ja ,el mogu i ija da dodjem mislim TDM je mladji brat supertenere imamo slican motor pa ko velim familija smo neka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 21, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ne znam dal da se pojavljujem sa ovim mojim hibridom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od brata afrikanca: Zar ne bi bilo fer da prvi skup tenerdžija na ovim prostorima bude doček našeg druga Sci-ja koji je trenutno na tenerki staroj više od 15 godina negde u Sirijskoj pustinji? MIslim da su njegov povratak i podvig dobar idealan povod i datum za vaše prvo okupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od brata afrikanca: Zar ne bi bilo fer da prvi skup tenerdžija na ovim prostorima bude doček našeg druga Sci-ja koji je trenutno na tenerki staroj više od 15 godina negde u Sirijskoj pustinji? MIslim da su njegov povratak i podvig dobar idealan povod i datum za vaše prvo okupljanje. da znas da ti je dobra ideja...mada super tenera i obicna tenera nisu isti motori al posto je tenera sestrica od super tenere moze. ja u svakom slucaju idem da docekam sci ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne fali ni suboti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Predlog od brata afrikanca: Zar ne bi bilo fer da prvi skup tenerdžija na ovim prostorima bude doček našeg druga Sci-ja koji je trenutno na tenerki staroj više od 15 godina negde u Sirijskoj pustinji? MIslim da su njegov povratak i podvig dobar idealan povod i datum za vaše prvo okupljanje. A zna li se otprilike datum dolaska SCI-ja posto ja imam nameru da ga docekam na Bugarskoj granici kad vec nisam bio tu da ga ispratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari Teneristi, ideja je da se skupimo i upoznamo kako dolikuje. Ko je ZA naka se prijavi pa da se dogovorimo kada i gde. Moj predlog je kafe "Kran" sledece subute. Mogla bi kratka voznja do Avale. Trenutno nas ima dvojca, a nadam se da ce nas biti mnogo vise ;D Pozdrav svima He, he, he, kakvi sektaši. Još Vam samo fale crne sveće i nekog jarca da žrtvujete... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 608 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja raga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
superhelena 1 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne fali ni suboti U subotu moze da bude generalna proba, pa tek onda docek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne fali ni suboti U subotu moze da bude generalna proba, pa tek onda docek! Aštonebimoglo Hajde danas da se dogovorimo, pa da svako može da planira svoje vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara 31.05. subota kod kafea "Kran" na Savi ispod Kalemegdana recimo u 12h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je OK (još samo da skapiram koji je to kafe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah ispod zute konstrukcije krana. Mesto je skroz opusteno za okupljanja.Inace ja sam veliki zaljubljenik u VW Bubu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Coool... vidimo se u 12 onda? E, da.... idu i saputnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 22, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dosao bih vrlo rado, al moram na svadbu Al nije moja Drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Makar neka korist od ovog okupljanja... Provalih da mogu da čitam forum i na telefonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo prelepo gledati vas kako prolazite na Tenerama kroz grad! Svaka cast, Teneristi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo na finoj kafi kraj reke...Bas ste neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovara 31.05. subota kod kafea "Kran" na Savi ispod Kalemegdana recimo u 12h ;D Drustvo izvinjavam se ako je zbog mene doslo do nesporazuma :'( Ja sam mislio na sledeci vikend, iz razloga sto mi je ove subote bio rodjendan a i prosljavljao sam zavrsetak vise poslovne(konacno) ;D U svakom slucaju sledece subote 31.05.2008 Sale i ja vas cekamo, nadam se da ce mo se okupiti ovaj put ;D Bez ljutnje molim vas, i dalji mislim da je ideja da se okopimo dobra. Pozdrav za sve Teneriste i njihove suvozacice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...