Gojkoo 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: HONDA SILVER WING 600 Prijavi odgovor kao problematičan JELI MOGUCE DA NIKO IZ KLUBA NIJE CLAN BJBikers PA NEMA NAJAVE SKUPA ???? U svakom slucaju MK KNEZ dolazi kao i uvijek ... Dobojke spremite seeee ........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Doboju je u rasporedu za 2008 : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=27&Itemid=64 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 20, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prije tri dana sam bio sa Shonetom iz Maratonaca ,sreli smo se u Tuzli i sve je kao i prema rasporedu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan "ERE" stižu u "Dubaji" ;D pozdrav za Šoneta i ekipu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 21, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan "ERE" stižu u "Dubaji" ;D pozdrav za Šoneta i ekipu ;D Znaci vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ARHANGELI idu u Bosanski Petrovac da krste Zarca.Neznam ceo program naseg putovanja po BIH ali verovatnoca postoji da budemo na tom skupu.Sone je nas vec pozvao.Mi krecemo u cetvrtak i skupljamo se u Bijeljini a dalje neznam koji je program ali znam da ja idem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dajte slike hitno,ne mogu prezaliti sto nisam mogao otici,ubija me posao ovih dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio i bilo se sasvim ok. Možda da ubuduće razmisle o nekoj drugoj lokaciji, ali sve u svemu je bilo dobro. Jedina zamjerka bi išla na činjenicu da se naplaćivao ulaz,ali ne toliko zbog para nego zbog toga što sve više postaje trend da se ulaz NE naplaćuje jer ionako se ta lova potroši na šanku. Prvi puta sam bio u Doboju i sam grad kao i atmosfera na susretu je odlična. Murija je bila izuzetno korektna i sve pohvale na njihov račun. Uglavno, vidimo se opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem je bilo blato. Cuo sam da su imali mnogo muke da isuse igraliste posle kise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo O.K. ali ovi pucači napuniše mi muda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo O.K. ali ovi pucači napuniše mi muda ti pucaci izgleda jos nisu shvatili da jako glupo izgledaju i da ih ljudi sa strane gledaju i komentiraju "vidi seljaka" a oni valjda misle da ih gledaju zato sto im se dive. uglavnom,mislim da im je to valjda jedini nacin da malo budu u centru paznje.izgleda da pate od toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ne da su pucali ma to je strasno strasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan E, kako se zove onaj bend što je svirao oko 10 sati uveče, žena ima fantastičan glas ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...