Smajser 18 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Alpinestars Street Cargo pantalone broj 38, kupljene u Xtremu u Zemunu pre dva meseca (jednom obucene & potpuno nove). http://www.xtreme.co.yu/site/alpinestars/alpinestars_1b/index.php Prodajem ih jel sam u medjuvremenu kupio ove pa mi dvoje pantalona skoro istog tipa, nisu potrebne. Cena je 9000 din. Moj telefon je 063319422 Zeljko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan broj 38? Visina, Tezina, obim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan broj 38? Visina, Tezina, obim? Imas ovde http://www.motorcycle-superstore.com/146/MNGR_POP/SIZE-CHART.ASPX tabelu sa svim podacima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan racunaj da su prodate, zovem te sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan racunaj da su prodate, zovem te sutra Eto...sve je zavrseno kako treba...vec sam mislio da cu morati da mu prepravljam oglas. Jos nisam video da neko stavlja link onoga sto prodaje (pa moras da se mucis da klikces tamo) a onoga sto ne prodaje - stavi sliku. Da ga ne znam, pomislio bih da je hteo da se pohvali....ovako...verovatno je greska... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo sto nisam narucio bas te pantalone iz usa da mi donesu kad ono... svidja mi se ovakva koincidencija jel ima neko i http://www.alpinestars.com/Guys_Stroke_Shoe/pd/np/113/p/251104.html pa da se kompletiram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, očigledno, moram još više da blejim na forumu.... U poslednjih mesec dana je neverovatnom brzinom prodato nekoliko stvari koje bih kupio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja recimo u ovu sobu nisam usao prethodnih 10 dana do malopre... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Siso talična ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Siso talična ;D ;D Eto kakva je komunikacija dozvoljena među adminima ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan racunaj da su prodate, zovem te sutra He,he......ovo je samo mala kompenzacija....kad pogledam sta sam ja sve pazario kod tebe ;D ;D Zovi, samo zovi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni trepnuo nisam, a pantalone nestadose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...