wulfy 196 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sta znate, mozda neko ima iskustva, vredi li... i sve ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sta znate, mozda neko ima iskustva, vredi li... i sve ostalo. Nemoj da te čuje skupina BMW ljubitelja i vlasnika sa foruma... Vredi li? ...Bogohuljenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim BMW R1100RT, koji je vizuelno potpuno isti kao gore pomenuti 850RT. Mogu ti reći da udobniji motor nisam vozio.Počev od položaja vozača, širine i udobnosti sedišta, položaja nogu, pa sve do zaštite od vetra elektro-pomičnim vetrobranom.Kad ga uporedim sa drugim motociklima koje sam vozio, nije mi jasno kako me do sad vetar nije ubio . Sve je uradjeno po meri vozača, čak i težina motocilkla nije zabrinjavajuća, kao što na prvi pogled izgleda.Vrlo je okretan i pri malim brzinama.Jedino što mi se ne sviđa je to da se ljulja pri turiranju i što u krivini pri dodavanju gasa pokušava da se ispravi, al' kažu da je to karakteristika boxer motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, jel policija u Budvi ima te modele, ili 1100 rt? Rogec, zadnja recenica ti nije trebala! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo znam da je uputstvo za servisiranje motora isto za 850 i 1100 modele. A pitanje je stvarno bogohulno... ja sam u temi o R 1100 GS-u pitao: šta mislite Time sam izbegao prozivke ;D ;D ;D Jesi ti to probao da voziš Wulfy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd oni (vlasnici) to da priznaju a vi sto ne mrzite BMW (kombajn??) da se okanete i da ne trujete svaku BMW temu? To sto nije smak sveta to sto ljulja oni vec mesecima pricaju, konacno si i ti dosao do toga. I to je neki napredak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim BMW R1100RT, koji je vizuelno potpuno isti kao gore pomenuti 850RT. Mogu ti reći da udobniji motor nisam vozio.Počev od položaja vozača, širine i udobnosti sedišta, položaja nogu, pa sve do zaštite od vetra elektro-pomičnim vetrobranom.Kad ga uporedim sa drugim motociklima koje sam vozio, nije mi jasno kako me do sad vetar nije ubio . Sve je uradjeno po meri vozača, čak i težina motocilkla nije zabrinjavajuća, kao što na prvi pogled izgleda.Vrlo je okretan i pri malim brzinama.Jedino što mi se ne sviđa je to da se ljulja pri turiranju i što u krivini pri dodavanju gasa pokušava da se ispravi, al' kažu da je to karakteristika boxer motora. Evo ne trujem nista i obrisan mi je post bez razloga. Samo zelim da skrenem paznju na realnu konstataciju koju je kolega rogec izneo, i cestitam mu na iskrenosti i postenju. Nikog nisam ni prozvao ni vredjao a ni zapocinjao svadju ili bilo sta slicno. Samo sam hteo da istaknem jedan lep gest koji je kolega rogec ucinio, jer samo istinom cemo se medjusobno pribliziti i nastaviti dalje na obostrano zadovoljstvo. P.S. "Junastvo je braniti sebe od drugog, a cojstvo druge od sebe" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan u sustini isti kao moj bivsi rt 1100,samo sto ima oko 70hp,udoban,veoma stabilan,neznam dali ima abs i stelovanje prednjeg vetrobrana,,nema nikakvih turbulencija prilikom naginjanja u krivinu,neznam dali se kao na 1100 steluje visina sedista i nagib,ali motoric je prva liga,neces se pokajti ako ga uzmes,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Deluje jako udobno. Da li su koferi serijski ugradjeni na svakom? Otkrio sa da nemam dovoljno mesta za stvari na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nesumnjivo odlican motor za putovanja. Verujem da je udobnost na visokom nivou kao i zastita od vetra a koferi mu deluju uskladjeno. Koliko mogu da vidim motocikl nije nizak i sigurno moze i po makadamu ako je to potrebno. Bemveov pogodak tacno u metu sto se predvidjene i stvarne namene tice. Bez dezavuisanja. Pozdravljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice izgleda, za moj ukus motor izgleda savrseno. Bio sam u velikoj dilemi GS ili RT. GS je preovlado iskljucivo zbog losih puteva , koje moram da predjem da bi stigao do nekih mesta, a to je mozda nekih 10% - 20% kilometraze. Ali kad pomislim na dugo i udobno putovanje u dvoje, sa sve masinom za ves u prtljagu.................RT je RT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6076 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee, a da je LT? Mada i RT ne fali nista, savrsenstvo za putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan da pojasnim ovaj R850RT se isuvise kratko proizvodio tako da je dosta rijedak. Za R1150RT ne sumnjam da je dobar, zapravo odlican putni motocikl: No, interesuje me zasto je ovaj imao kratku karijeru? Isuvise tezak za tu kubikazu (mislim na obrtni moment) ili jednostavno kupcima BMW-a nije bio dovoljno veliki pa ga i nisu kupovali u dovoljnim kolicinama. Mozda je bolje razmisljati o R850R (sa tim imam licnog iskustva) ili o vecem bratu. Nekako na papiru ovaj R850RT djeluje kao ,,pogodak u sridu''. Neka moja glasna razmisljanja. P.S. Svakom RT-u bocni koferi dolaze u seriji, za top-case se doplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan neznam zasto mislis da se malo proizvodio? 20 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan uvek sam voleo pandurske bele ladje na dva tocka pa mi se tako i ovaj mnogo svidja jeste da cilindri donekle kvare sklad u vizuelnom smislu ali ipak je mnogo lep a sigurno i veoma udoban, dovoljno brz i kvalitetan motor sorry za off, ja nemam nikakvo iskustvo sa njim ali bih voleo da ga imam ps. sa GT varijantom narocito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee, a da je LT? Mada i RT ne fali nista, savrsenstvo za putovanje. Kad pomoslim da moram da polazem za C kategoriju da bih ga vozio, prodje me volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJM 5 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748' Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, brate ako si namjerio da ga kupiš odabir je pravi ne znam po pitanju cijene kako stoji jer ja sam se bazirao na K liniju, ali opet ponavljam u svakom pogledu pravi izbor kako u pogledu pouzdanosti ,sigurnosti u vožnji i najvažnije ako ga čuvaš minimalan gubitak tržišne vrijednosti. Samo obavezno razmisli o ovome NE KUPUJ GA BEZ ROL-BARA jer svaki pad sa nogare ili bilo koji drugi pad vodi u mogući lom glave motora, i mislim da većina ima ABS tako da se potrudiš pa ga kupiš i sa ABS-om. Nadam se da ćeš to nabaviti do moto-skupa u Trebinju 13,14 i 15 JUNA i da ćeš sa njim doći na skup bar tebi nije daleko iz Budve poziv važi i za sve ostale bajkere održaće se na istom mjestu kao i do sada, a ulaz i kampovanje za sve bajkere je besplatan. P.S. pošto vidiš imam već podosta motora ja sam zbog finansija razmišljao o nabavci R-80RT jest da je stariji ali je mislim dobar motor i znam da se u Njemačkoj mogu naći savršeno očuvani nego ne znam po pitanju uvoza u Crnu goru jeli to za motore ograničeno godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJM 5 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748' Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T Prijavi odgovor kao problematičan Prema mojim saznanjima ovaj se motor proizvodio od 1996 pa sve do 2005 god. a evo i linka za informaciju http://www.bmbikes.co.uk/specpages/R850RT.htm ali nažalost nema podatka u koliko ih je komada proizvedeno bar ja nisam uspio da nđem dok za druge BMW ima podataka o broju proizvedenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Imam priliku za jedan ocuvani policijski primjerak (1999 godiste), znaci crash-barovi ukljuceni no, vizir nije ukljucen i nesto plastike na tom djelu (razlog zbog cega je rashodovan je pad). Interesuje me prepravka sjedista i jos par sitnica oko djelova (konkretno ovome je otisla pumpa od goriva). Dostupnost, ili su cjene uhuhhuuu Sto se farbanja tice, u pocetku bih ga vozio bijelog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJM 5 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sunshine State - HERZEGOVINA N 42°42.757' E018°20.748' Motocikl: Yamaha XT660ZA, BMW C-400X , Kymco People S 504T Prijavi odgovor kao problematičan E što se tiče dijelova nema ništa kod BMW-a da je nedostupno ili da se nemože nabaviti ,sve brate ima pa taman da je proizveden 1930 i neke to su iskustva sa ljudima koji su ih onako stare restaurisali pa kad oni kažu da su svaki dio motora i motornog sklopa uspjeli poručiti i dobiti znači ti tek nemaš problema za tvoj 1999god oni su to uglavnom dobavljali preko ovlaštenog dilera RADULOVIĆ-BMW i sva iskustva su pozitivna. Za cijene ti ne ynam koliko košta plastika sa strane i koja ti fali, a za pumpu novu sa benzinskim filterom cijena bi trebala da je negdje oko 100Eur, mada bi ti ja savjetovao ako imaš nekoga u njemačkoj da ti to skupa sa njim pokušaš kupiti na EBAY.DE (EVO LINKA -http://fahrzeugteile.ebay.de/?_trksid=p3907.m21) PA ONDA IDI NA (Motorrad- & Kraftradteile ) a koliko sam skonto ti dobro znaš njemački tako da ćeš tu naći sigurno ili novu ili polovnu ispravnu jedino što ti moraš tražiti a neko ko ima adresu i ko je registrovan na Njemački ebay.de da to kupi a vidićeš imaš i sve plastike da nađeš tako malo se potrudi da to potražiš ali naći ćeš sigurno. A za lakiranje bitna je samo dobra priprema, a kod nas ih u trebinju ima koji to vrhunski pripremaju za farbanje i još 500 grama boje u setu bezbojni i učvršćivač itd.. to ti je oko 40 Eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 26, 2008 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Gojkom u Petrovcu, on je nedavno civilnizovao BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan he, he, upravo sam dosao od njega i vidio i ,,civilizovani'', a i onaj sa ,,lubenicom'' umjesto agregata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano April 13, 2019 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa za gorivo odgovara sa BMW automobila, koje imas rashodovane po auto-otpadima. Provereno je, ugradjena je i radi (kod prijatelja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano April 13, 2019 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje: Vidim na Google fotkama da model r850rt postoji sa onim, obicnim farom, kao na modelu r1100rt, i sa novijim "mackastim" farom. Medjutim, kod nas sam vidjao samo stariju verziju. Da li su se fabricki proizvodili u dve verzije, ili je to neko samostalno/naknadno preradjivao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano April 13, 2019 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj mačiji far je sa serije 1150, neko ga je samo natakario.. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...