wizard666 350 Napisano Decembar 20, 2019 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno krenite.... ništa se ne brini.... kolona se ne kreće brzoSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 98 Napisano Decembar 20, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ju hu... Vidimo se sutra... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 20, 2019 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa od kiše sutra.... malo oblaka. Nemojte da vas to spreči. Svi na motore!Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8468 Napisano Decembar 20, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Spremanje. Generalna proba. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Decembar 21, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mogucnost da se danas na okupljanju preda donacija i uzme odelo, za nas koji smo se organizovali u poslednji cas? Bez da idem u banke i poste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Idemo!!!Sent from my COL-L29 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 21, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Klinci, lepo se provedite. Tatata-tiraaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DeXter79 said: Idemo!!! Sent from my COL-L29 using Tapatalk Odletece kapa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na nase kolege, stao da vidim jel sve ok... Krenuli ka Sremcici ali nazalost, na Yamahi stradalo kvacilo. Cekaju kombi da pokupi Yamahu, pa ce krenuti obojica na Suzani srecno drugari 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Narode, imam predlog za sledecu godinu. Kako radim u velikoj firmi, a znam bar jos 10ak kolega na 2 tocka koji su u istoj firmi, da za sledecu godinu, organizujemo i sakupljanje igracaka unutar firme. Meni nije problem da ja to sve sakupim, skladistim i prenesem do Sremcice kada bude bila sledeca Deda Mrazijada ako vam se svidja predlog, njih vec nekoliko iz moje firme se slozilo sa mnom, tako da ce organizacija biti laka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Decembar 21, 2019 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Preko 300 motora, 3 - 4 pokvarena, bilo fenomenalno kao i uvek. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Kako si znao Odletece kapa Sent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, DeXter79 said: Kako si znao Sent from my COL-L29 using Tapatalk Imam osecaj za feeling Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta sam ja uhvatioSent from my COL-L29 using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8366 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna u kakvom je stanju dečko koji je imao nezgodu? Vidim da su mnogi zalutali danas, pa su umesto šume i staze došli na vožnju ovakvog tipa i prvenstveno cilja.. Šteta je što nauka do danas nije našla načina da operise to nešto u ljudima što ih tera da budu kreteni. No, da ne mracim, bilo je lepo i nadam se da je i onima kojima je sve ovo bilo namenjeno, bar malo bilo lepo i zanimljivo.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh napisati pre mojih slika bas komentar ali se ugasi telefon (prazan) 300 i kusur bajkera i 3 budale koji necene cilj naseg skupa, kulturu grupne voznje, organizatore, decu, sebe a sto je najgore neko da gleda sa strane rekao bi da su to bajkeri i zbog takvih sistavaca imaju ljudi otpor prema nama! Ako vam je do brzine postoje staze za to,ako vam je do planine i voznje Offroad-a nasa zemlja ima u izobilju takvih puteva i staza! A kad se skupimo onda to mora da se ispostuje! inace je Retard ( nemojte osudjivati moj recnik dok neprocitate nastavak teksta) pao na 100m i manje od jedne zene i momka sa troje dece a igrom slucaja to su moja sestra i brat moja deca, tri Andjela, moje sve sto imam i za sta zivim! Da li treba dalje da pricam ihod dogadjaja da je pao 100m ranije. Da li ta ‘’gospoda’’ razmisljaju da MUP moze da nam zabrani sledece godine skup ako se tako nesto ponovi da mogu da ga ocene kao nebezbedan skup sklon nasilnickoj voznji sa ugrizavanjem bezbednosti ucesnika u saobracaju i na trotoaru. Pamet u glavu i da vas Bog pozivi inace sa tim razmisljanjem ....? Ko zna! Hvala svima na paznji! Od srca ! 13 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 21, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Rade koenig je napisao: inace je Retard ( nemojte osudjivati moj recnik dok neprocitate nastavak teksta) pao na 100m i manje od jedne zene i momka sa troje dece a igrom slucaja to su moja sestra i brat moja deca, tri Andjela, moje sve sto imam i za sta zivim! Da li treba dalje da pricam ihod dogadjaja da je pao 100m ranije. Potpuno te podržavam, i protiv sam svakog nedoličnog ponašanja na motoru, u saobraćaju uopšte. Uostalom stvar je organizatora da to primeti i suzbije. Zbog par njih, ljaga pada na stotine dobrih i humanitarnih ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8366 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te podržavam, i protiv sam svakog nedoličnog ponašanja na motoru, u saobraćaju uopšte. Uostalom stvar je organizatora da to primeti i suzbije. Zbog par njih, ljaga pada na stotine dobrih i humanitarnih ljudiProbali su redari i radili sve što su mogli, ali sa marvom se ne može.. U K.Milosa, se ubi čovek da usmeri sve u jednu traku, on se okrene , a ovi već pun gas i opet po starom..Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Decembar 21, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Žalosno je što ljudi bar u ovakvim akcijama nemaju imalo poštovanja. Ma ne krivim redare, bio sam u puno akcija motorista i znam da daju sve od sebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 21, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te podržavam, i protiv sam svakog nedoličnog ponašanja na motoru, u saobraćaju uopšte. Uostalom stvar je organizatora da to primeti i suzbije. Zbog par njih, ljaga pada na stotine dobrih i humanitarnih ljudiPredivno je videti ovoliko kolega sa zajedničkim ciljem, da obradujemo svu onu decu koja nas isčekuju cele godine. I to uvek treba imati u vidu. Hvala svima. A kad sledeći put vidite kolegu ili “kolegu” kako narušava dobru nameru većine, sami mu skrenite pažnju. Ne čekajte da to neko drugi uradi. To čekanje celo društvo već puno košta. Bravo svima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za redara :-) Imam iskustva u suzbijanju debilizma ;-) oni koji me znaju znaju o cemu prica! :-) 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Decembar 21, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Erektivne kape !!! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...