djura 28 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Totalno nice! P.S. A sto Akrapovic pored zivog Ternignonija :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Totalno nice! P.S. A sto Akrapovic pored zivog Ternignonija :o Ima lepšu nalepnicu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Totalno nice! P.S. A sto Akrapovic pored zivog Ternignonija :o to sam ga i ja pitao. Kaze da su "istrazivanja" pokazala da je Akrap bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam pre nekoliko meseci u Motomagazinu da Ducati i Akrapovic pocinju saradnju i da ce Ducati za 1098 preporučivati samo Akrapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bas cudno, znam da je Ducati do sada razvijao svoje motore uz Termignoni-ja, mada, ako su sada napravili dil sa Akrapovicem, onda to i nije lose uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nešto mi čudno sedi ovaj franc, kao da će da spadne. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nešto mi čudno sedi ovaj franc, kao da će da spadne. ;D nisi ni svestan koliko si u pravu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je njemu, kad mu Chala nasteluje motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je njemu, kad mu Chala nasteluje motor. ;D Ne više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Je li, boga ti, a kako su uspjeli da ga ovako nariktaju da stoji? Lijepo, lijepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...