zlacjani 195 Napisano Novembar 30, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem: sediste za KTM EXC / SXF 2007god (verovatno odgovara za vise modela) Kaciga M pantalone sve uglavnom 34, to je neki L dresovi L sem alloy koji je XL cizme alpinestar tech 7 broj 10 ili 44 jakna sa zastitama takodje L rukavice 4 para takodje L 2 para naocara 100% i ostatak aktivnog donjeg vesa u istoj velicini. Najradije bih prodao sve na gomili, a posto je sva oprema polovna, ne znam ni za sta koliko da trazim...pa ako je neko voljan da mi da smernice koliko sta otprilike vredi (ili cela gomila). Sve se moze pogledati u Rakovcu,( Novom Sadu ili Sapcu po dogovoru). Ponude i pitanja na PP ili ko je zainteresovan za neki deo opreme nek da i realnu ponudu. Trenutno mi je MTS ugasio broj pa mi eventualno saljite poruke na viber 064\4493629 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan jel ti ostalo nesto od opreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...