Kowalski 363 Napisano Novembar 30, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima providan vizir CX-1V da mu je višak ili da mu stoji u rezervi rado bi ga otkupio(naravno samo da nije ubijen od života) Odgovarajući je za modale : SHOEI Raid II X-Spirit Multitec Kontakt ovde, na PP ili na mob.066/33-6383 ps: neki orjentir oko cene ovog vizira...link : Buy Shoei Pinlock Visor Multitec / Raid II and X-Spirit | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Shoei Pinlock Visor Multitec / Raid II and X-Spirit at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ »... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker01 0 Napisano Decembar 1, 2019 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Vizir za kacigu 27.11.2019 - ID 87003637 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Vizir za kacigu Da nije ovaj možda? Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 2, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Da taj je,samo ovaj je isto zatamnjen,a meni treba providan. Ali HVALA za info...zvaću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker01 0 Napisano Decembar 2, 2019 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Januar 10, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se tražim vizir CX-V1 jer ovaj koji sam našao je CX-1 ne odgovara, pa ako neko ima viška za prodati(pin lock mi nije potreban)i ako mu je višak rado bi ga otkupio. TREBA mi isključivo PROVIDAN jer zatamnjen imam kontakt na PP ili 066/336-383 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Januar 10, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ganc nov nekoriscen vizir sa X spirit III ne znam da li je to taj koji trazis. Na njemu su one sve nalepnice jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Januar 10, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ne paše.To je CWR-F a meni treba CX-1V ...isključivo taj...Jer sam bio nabavio CX-1 i on se kači isto ali nešto malo manji i ne zatvara do se kraja. Znači ISKLJUČIVO mi treba proziran CX-1V Hvala na interesovanju i trudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 Vizira i Pinlock 1. Providni, sa nalepnicama / nekorišćen (30e) 2. Dark Smoke - tamni / korišćen par puta, kao novo (40e) 3. PinLock / nekorišćeno (20e) Kompatibilno za SHOEI Kacige - Modeli Raid 2,XR1000,X Spirit,MultiTec 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi vizira CX -1 da li ih još uvek imas.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...