Djeneral 1455 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan NOVI SAD – Motociklista Nenad Č. (29) iz Novog Sada teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak sat vremena posle ponoći ispred kluba "RST" na Bulevaru despota Stefana. Kako saznajemo, Nenad Č. je, upravljajuću motociklom marke jamaha, zakačio devojku koja je nesmotreno izletela na put, a zatim pao s motora i teško se povredio. – Video sam da je izašla na put a da nije pogledala ni levo ni desno. Kada je na nju naleteo motor, devojka se samo srušila, a momak je pao s motora i otklizao se niz put. Koliko sam video, ona nije ozbiljnije povređena, ali je vozaču motora lice bilo skroz krvavo i noga mu je bila gadno izlomljena – naveo je jedan od zaposlenih u obližnjem noćnom lokalu. – Čudi me da se to ne dešava češće, jer svaki čas neko istrči na put, koji je, inače, veoma uzak kad se s obe strane parkiraju automobili – dodao je naš sagovornik. Motociklista i devojka prevezeni su kolima Službe hitne medicinske pomoći u bolnicu i nisu u životnoj opasnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan vozaču motora lice bilo skroz krvavo Kaciga ??? ??? Jurcanje ??? Yamaha, 1 ili 6 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan vozaču motora lice bilo skroz krvavo Kaciga ??? ??? Jurcanje ??? Yamaha, 1 ili 6 ??? Po tekstu sa sajta Gradjanskog lista se ne vidi koji je motor u pitanju...Yamaha je sirok pojam. Kacigu ocito nije nosio. Brzina...pa verovatno nije isao prebrzo posto je devojka "dobro prosla" (mada, prebrzo je opet sirok pojam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za brzinu i ocigledno nenosenje kacige, to izletanje pesaka moze da bude strahovito nezgodno... Meni se desilo jednom da mi se neko dete STVORILO iza parkiranog kombija na METAR od mene -- tu nikakvi refleksi zaista ne pomazu... (Sva sreca pa je ono stalo posle prvog koraka...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan vozaču motora lice bilo skroz krvavo Kaciga ??? ??? Jurcanje ??? Yamaha, 1 ili 6 ??? Pa dokle vise, o vi "glasovi razuma", koji vozite 35 km-h i uvek ste u punoj opremi??? Ne vozio je Hondu Africu ili eventualno TDM-a - sta znaju novinari!!! Pa mislim stvarno nema smisla, jel' mora odmah da bude R, i da bude jurcanje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan vozaču motora lice bilo skroz krvavo Kaciga ??? ??? Jurcanje ??? Yamaha, 1 ili 6 ??? Pa dokle vise, o vi "glasovi razuma", koji vozite 35 km-h i uvek ste u punoj opremi??? Ne vozio je Hondu Africu ili eventualno TDM-a - sta znaju novinari!!! Pa mislim stvarno nema smisla, jel' mora odmah da bude R, i da bude jurcanje??? Prvo nemam nista protiv R-ova, samo zakljucujem logicno sta se desilo!!! Drugo ne vozim ni 35 ni 350 nego vozim koliko mi odgovara i koliko je bezbedno. Trece nemoj da branis nekog za koga nisi siguran da je 100% ispravan. Ja sam svaki dan u gradu, na motoru, i vidim sta rade klinci!!! Ne kapiram ljude koji poistovecuju sa sistavcima koji divljaju u papucama po gradu ??? ??? Ako mislis da podrzavas takve mislim da si na pogresnom mestu. P.S. Molim admine da ne brisu ovaj post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brzinu treba prilagoditi uslovima na putu, e sad koliko je to.... A što se tiče R-ova, nemam ništa protiv njih, ni ja ne vozim trotinet, ali kada čujem (a čuo sam) izgovore tipa - pa moram da ga cepam, greje mi se kad ide polako i sl. dođe mi da nekoga ohladim... I činjenica je da svi koji hoće da budu bitni a nisu seli na motor pre toga kupe nešto što atraktivnije (čitaj neki R) i onda samo po gasu jer ne znaju ništa drugo... Ovo se ne odnosi na ljude koji istinski vole motore i umeju sa njima, već na one koji motor smatraju prikazom njihove bitnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Naišao sam oko dvojke tuda, motorom naravno kad ono frka. Sad provlačim se i stignem do kombija hitne pošto je nasred puta a otvorena vrata ,vidim ribicu malo poderana kao da je šibao neko a lik leži ima krvi onako nije strašno a nisam ga baš najbolje ni mogao videti od ribice i sestre ali koliko je mase bilo ja motor nisam ni skontao a još sam stao kada sam se izvukao iz gomile kod dve ribice koje su stajale malo dalje da pitam šta je bilo ali one su samo rekle kokokokokokoda tj nemaju pojma . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1455 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan dve ribice koje su stajale malo dalje da pitam šta je bilo ali one su samo rekle kokokokokokoda tj nemaju pojma . E malo da se nasmejem i u ovoj temi Danas sam cuo da je decko bio na skuteru...ne znaci puno ali eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan vozaču motora lice bilo skroz krvavo Kaciga ??? ??? Jurcanje ??? Yamaha, 1 ili 6 ??? Pa dokle vise, o vi "glasovi razuma", koji vozite 35 km-h i uvek ste u punoj opremi??? Ne vozio je Hondu Africu ili eventualno TDM-a - sta znaju novinari!!! Pa mislim stvarno nema smisla, jel' mora odmah da bude R, i da bude jurcanje??? Prvo nemam nista protiv R-ova, samo zakljucujem logicno sta se desilo!!! Drugo ne vozim ni 35 ni 350 nego vozim koliko mi odgovara i koliko je bezbedno. Trece nemoj da branis nekog za koga nisi siguran da je 100% ispravan. Ja sam svaki dan u gradu, na motoru, i vidim sta rade klinci!!! Ne kapiram ljude koji poistovecuju sa sistavcima koji divljaju u papucama po gradu ??? ??? Ako mislis da podrzavas takve mislim da si na pogresnom mestu. P.S. Molim admine da ne brisu ovaj post Prvo, ne primecuje se nikakva logika u tvom razmisljanju. Drugo, ne vidim svrhu ove tvoje recenice. Vozi koliko mislis da treba - i pusti druge da rade isto. Trece, nemoj da osudjujes nekoga za koga nisi 100% siguran da je kriv. Ja sam takodje svaki dan po gradu i vise vidim klince na skuterima koji divljaju i pokusavaju da se samoubiju, nego te izvikane divljajke na R-ovima i to u papucama... To da "ne kapiras", sam shvatio jos u tvom prvom postu u ovoj temi. I nema potrebe da TI "mislis" da li sam JA na pravom ili pogresnom mestu, to je ipak samo moja licna stvar. Decku koji je povredjen, A uzgred budi receno, vozio je SKUTER, zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slike od juce sa miseluka sa izvikanim R-ovima i to gas GSXR-ovima i dobitna kombinacija je sorc i bez majice ali sa patikama ili sor i majica ali u papucama nije vazno sta od ta 2 samo da je crni gsxr i da se vozi na tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slike od juce sa miseluka sa izvikanim R-ovima i to gas GSXR-ovima i dobitna kombinacija je sorc i bez majice ali sa patikama ili sor i majica ali u papucama nije vazno sta od ta 2 samo da je crni gsxr i da se vozi na tocku Dobra fotka... da nije zalosno bilo bi smesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo kaže Cope.... prirodna selekcija će odraditi posao... kad-tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste primetili, 2 od 3 (a mozda i sva tri) GSX-R su vec "krshtena", tj vec su im oklopi farbani... Tablica ispod repa se podrazumeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko hoce da vozi u tangama, štucnama, kopačkama i sa šubarom na glavi, to je i dalje njegov problem. Zakon (ne)primenjuju panduri, nek zadare ljudi svoj hleb ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Ali bato ZLATNIIIIIIIII BREMBO. Ako ne padneš da se i eventualno zaustaviš. A kad imaš dobar tato greota je i majica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan celavi u sandalama je pozirao na levom gsxr-u a ovaj sa tetom i bez majice je vozio neku klinku od 16 godina (u sorcu takodje) na zadnjem uh.. dobra klinka i ja bi je vozio ali u kolima po kosutnjaku na zadnjem sedistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi vrucina je ljudima!!!!! Ribice, motori, teretana, ludilo sizilo, tako nam je kako nam je!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Zivim u NS, i gledam ovakve likove svaki dan. Treba slikati ulicu Modene, ima oko 10-15GSXR od toga su dva legalna, likove necu ni da pominjem. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan taj lik je skoro svake nedelje tako obucen i uvek bez kacige kao i ta devojka i samo zadnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Novog Sad sam,znam doticnog celavog,strashno..... voza tako 2 devojke na motoru i shta ti ja znam..... a ovo za majice i sandale.... znachi uvek sam govorio..... tako bih voleo da padne sa 10 na sat i da se oguli ko picketina i da ne mozhe da legne da spava.... samo to..... A ja ispadao "budala" shto sam na skuteru uvek nosio skoro full opremu.... strashno.... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj celavi je onaj konobar iz sistema jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da brate... Vidjao sam ga i u kiliju da konobarishe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta GSXR, 2005/6/7 godiste, ali da je neregularan, u Srbiji? Nista ne prodajem, nista ne kupujem, cak zivim u drugoj drzavi, samo me zanima koliko kosta da se nasminkas i da si baja do jaja. Ako se kosi sa pravilima foruma, moze i na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista i devojka prevezeni su kolima Službe hitne medicinske pomoći u bolnicu i nisu u životnoj opasnosti. Mozda ce i da se smuvaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...