Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad 18.05.2008. - opet...

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Danas je na miseluku tresnuo neki lik...

Krenuo je sa petlje pun gas kada mu se na putu nasao auto koji je da napomenemo izasao iz krivine i kao i hiljade drugih, nije ocekivao nekoga da jurca motorom.

Pokusao je da izbegne auto i pritom je pao...posto nije imao apsolutno nista od opreme prosao je sa gomilom oderotina i gomilom krvi ali je na srecu prosao bez preloma i ziv.

Nije motoras ali se negde oko 18:30h takodje na miseluku kod petlje spucao tip sa BMW-om (matora trojka). Uleteo je sa pravca u krivinu, izgubio kontrolu i odvalio je znak i zavrsio na brdu. Pokupio se i "pobegao" (odslepali su ga) pre dolaska policije.

Jedan divan dan na miseluku...  ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1236 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

I onda me ljudi pitaju što nevolim mišeluk???? >:( >:(>:(

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain

Pa...mislim....grofe..........stvarno si mrgud ;)

Neki ljudi tamo daju sve od sebe da budu primeceni, a ti tako........sraaaaaaaaaaaaam te bilo ::)

• Zainteresovan, 845 postova

ja sam bio na miseluku, i bio sam tamo kad je decko pao sa TDMa 850. ja cu ispricati kako je bilo. decko je isao prema petlji. kisica je padala, i svi su isli kuci. ostalo je jedno 5 motora, i 3 kola. covek je sa petlje kretao prema tunelu, a decko je odgore isao na jamahi, i ovaj nije gledao iz kola, za po metra da ga je udario. decko je izmako kola, i kako je bio mokar asfalt, skliznuo je na levu stranu, i klizao je jedno desetak metara. prvi sam skocio, motor je lezao na njemu, i tako je klizao, podigo sam motor sa njega, i tu je usto on. izdero je ruku, kuk, arkadu, jagodicu na obrazu, i tako. motor puko fuzaster, zmigavac, leva strana pukla i izderana... decko nema polozeno, a motor nema tablicu, a na okviru tablice pise nesto italia, kontam da je stranac. i kao tu se nagadjali on i taj covek sto je izleteo... kao da mu ovaj plati 150e. ovaj kao nemam, i tu se nagadjaju, i lik mu da 50e, i nista. otiso. ovaj bi na...bo. da su dosli panduri. i tako.

cujem da je pre neki dan isto jedan klinac 91 godiste, vozio cbr600, kod rumenacke se zakuco u punta, njemu nista, a devojka koja je sedela iza, 89 god. se izlomila skroz, pukla joj lobanja, bore joj se za zivot. bio moj drug tamo kad se to desilo. kaze devojka lezi u krvi, trese se, krklja na usta, nemoze da dise, i curi joj neka pena na usta, strasno..... daleko bilo... valjda ce ostati ziva.

uglavnom crno.

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Željo brate pojasni ništa nisam shvatio. Ko je kuda išao, koji lik......

;)! kako ne kontate! vid ovako.

decko je vozio jamahu tdm850 i isao je iz pravca tunela prema petlji. a na petlji se nalazio covek neki u kolima i izlazio je iz petlje na put prema tunelu, nije primetio motoristu, i zamalo da ga je udario, ovaj na motoru nekako izbegne, i sklizne, i padne. klizao se desetak metara, i ta jamaha lezi na njemu i tako klize. i posle vam je sve jasno. nije imao ni kacigu ni opremu.

a drugi nemili dogadjaj se desio pre 2,3 dana. kod rumenacke ulice. klinac 91, pijan vozio picq na motoru, ona 89. vozio je hondu cbr600, starija. i lik neki izleteo sa puntom, ovaj ga odvalio, i vozacu motora nije nista, a devojka je u kriticnom stanju, pukla joj je lobanja. nije imala ni kacigu ni opremu.

jel sad nekom nije nesto jasno. ako nije, sad cu ja nacrtati u pejintu odma nesto.

• Motocikl: Yamaha FZS1000

E jbm li ga...kad sam bio na miseluku nekoliko njih mi je ispricalo da je lik motorom izlazio sa petlje i da je auto vozila neka devojka...ostalo se slaze.

Nego...koliko sam ovo shvatio tip je motorom bio vec na petlji kad je pao i zaleteo se? Opet, dolazi do toga da je on kriv a ne auto?

NEEE! ja sam licno bio tamo. decko je dolazio od tunela prema petlji,PREMA PETLJI! a lik sa kolima je isao sa petlje i zamalo da je ovaj motor udario ovog sa kolima, izmako ga je, ali je sklizno. a motorista se kretao brzinom oko 60kmh, jer je kisica padala. tako da, neznam mozda je jos neko pao danas. ali ja sam licno ovo video.

jel si ti bio sa sivim SVom. ima malo ulubljenje na rezervaru?

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

jebo mamu! kako ne kontate! vid ovako.

decko je vozio jamahu tdm850 i isao je iz pravca tunela prema petlji. a na petlji se nalazio covek neki u kolima i izlazio je iz petlje na put prema tunelu, nije primetio motoristu, i zamalo da ga je udario, ovaj na motoru nekako izbegne, i sklizne, i padne. klizao se desetak metara, i ta jamaha lezi na njemu i tako klize. i posle vam je sve jasno. nije imao ni kacigu ni opremu.

a drugi nemili dogadjaj se desio pre 2,3 dana. kod rumenacke ulice. klinac 91, pijan vozio picq na motoru, ona 89. vozio je hondu cbr600, starija. i lik neki izleteo sa puntom, ovaj ga odvalio, i vozacu motora nije nista, a devojka je u kriticnom stanju, pukla joj je lobanja. nije imala ni kacigu ni opremu.

jel sad nekom nije nesto jasno. ako nije, sad cu ja nacrtati u pejintu odma nesto.

Nacrtaj nesto, molim te. Shvatio sam onaj drugi slucaj kod rumenacke...Klinac, bez dozvole, pijan, bez opreme, vozio devojku bez opreme na CBR i slucajno se zakucali u Punto, i ta devojka je sada slucajno u kriticnom stanju. Nadam se da ce se oporaviti i da ce nauciti nesto iz celog slucaja, i taj klinac naravno, mada ne verujem.

Ali ovaj prvi slucaj, na miseluku...Uopste mi nije jasan.Osim pocetka slicnog kao drugi slucaj. Decko, bez dozvole, bez oprema, neregistrovan motor ( mozda pijan) ...bla,bla,bla, ali kako se zamalo sudario sa kolima na pravcu koji je sa JEDAN SMER?

jbg. sine brute i joška mi smo izgleda glupi i meni nije jasno kako u 6 traka , sa po 3 u 1 smeru se nadjoše 2 junaka 1 autom i 1 motorom???? ??? ??? ???

A sta ti zanci ono pljac?

vozac automobila je se isparkiravao a tu je plac za prodaju motornih vozila?

nesto su mi lose prakirani  :D

A sta ti zanci ono pljac?

vozac automobila je se isparkiravao a tu je plac za prodaju motornih vozila?

nesto su mi lose prakirani  :D

tamo pise ПЉАС! а ovaj sa kolima se isparkiravao, a ovaj sa motorom je naiso na kola, i tako se desilo to. shvatili ste svi, samo me malo sad zzlzlzlz za sliku, al nema veze.

djenerale. sledeci put kad te budem video doci cu do tebe.

• U prolazu, 7 postova

UF...nije mi dobro...MOLIM ZA POMOC!!!...Jel bih mogao neko da opise tog TDM,posto sam ja prodao svoj nekim likovima u NS,registracije je istekla 4.05.2008. ja ih sve vreme kontaktiram da mi posalju papire i oni samo govore evo sutra evo sutra...a od danas se vise ne javljaju na mobilni.TDM je crni,91. sa niklovanim auspusima imao je givi nosac za 3 kofera...Zamolio bih,ako neko zna nesto vise o tome ili ima neku informaciju o vozacu,da napise.Unapred zahvalan

jeste, to je sto posto taj tdm, crni, ima kofer, niklovani auspusi, lik koji je pao, nema polozeno, a motor nema tablicu, kaze da je mazno motor bratu, kaze da su ga on i buraz kupili po pola. sto posto je to taj tdm.

BAGU, tako je dobro si skonto.

• U prolazu, 7 postova

Joj!!!...sada am to uradio i nikada vise...nema prodaje motora vikendom!!!

Znaci zovem ljude ceo dan na mobilni i nisu dostupni,jesam  ::) ali drugi kontakt sa njima nemam...

bio bih veoma zahvalan ako neko nesto zna o vozacu ili bratu ili bilo sta...

E da...jel bila policija mozda?

• Drug član, 2789 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

DanTe nemoj kvariti sebi dan,tj.vece.

Cim uspostavis kontakt palimo za NS po tablice i kraj price.

A Zeljko Srb je bio na licinom mestu.

• U prolazu, 7 postova

Vec sam imao takvu situaciju sa Kawasakijem i prilicno m je bilo neprijatno,jer verujes ljudima,a onda se za cas posla nalazis pred sudijom za prekrsaje ni kriv ni duzan.

Ovo je slicna situacija...za mene ima 2 crne teorije:

1.da je coveku pri padu stradao mobilni,a sa njim i kartica,obzirom da ga zovem celo vece i stalno je nedostupan,a takodje to je bio i jedini kontakt,pa da i ima neki drugi telefon sigurno nema moj broj telefona da me kontaktira.

2.to su izgleda kompletne budale koje boli dupe za bilo kakve posledice i ko zna sta jos mogu da urade sa motorom,a ja kao vlasnik snosim istu krivicu,mozda i vecu sto sam dao licu bez dozvole da upravlja vozilom itd.Ne daj boze da neko nastrada...najeb. sam.A motor sad moze biti i na dnu Dunava...kakvi su idioti,ko zna.

A ja ne znam sta da radim?

Da su iole ljudi imaju saobracajnu,pa su preko adrese mogli da dodju i do broja telefona.Mogli su da jave sta se desilo ili bilo sta.

Najbitnije pitanje,na koje nemam odgovor je kako da ih nadjem tj.stupim u kontakt sa njima?

neznam, panduri nisu dolazili tamo. a liku se nije sjebo ni telefon ni kartica, jer cim je pao, neko ga je zvao na telefon, pa sam video da je pricao. a kad sam ga pitao za tablicu, on je reko da ima tablicu kuci, SM table. tako da neznam. nekako nadji ih, i prevedi to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja