Bokes 3057 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, nije baš skuter kategorija ali je cool ideja :-)Kad već pomenutom, imam jednog rodjak (sad ima oko 60 god), inače i živi u komšiluku, kome je motor jedino prevozno sredstvo. Ima on i položenu B kategoriju, sin mu ima auto, ali on ne seda u isti osim kao putnik kad idu negde svi zajedno.Vozio je svašta u svojoj dvotočkaškoj karijeri, ali ništa jače od 350 ccm.Medjutim jedini motor koji priznaje i kome je veran je Tomos APN 4 ( zbog gvozdenog rama), proširio mu je zadnju korpu ( da može da smesti motornu testeru i kantu sa gorivom), napravio prikoličicu poput ove, u kojoj prevozi cirkular, alat, prasiće, i sve što mu treba. Na motoru je zamenio magnet I napajanje sa 12 umesto 6 volti i zadnje amortizere (stavio neke od jave - ne sećam se koje). Čovek vozi neprekidno, bez obzira na doba dana ili vremenske uslove, samo da nema leda i snega na putu.Nema gde sa istim nije bio, ne znam ni jedan Tomos da je prešao više i da se više otplatio.Inače, do nedavno od klasične moto opreme nije imao nikad ništa, ali zato nikad nije seo nezaštićen i neadekvatno obučen.E taj čovek je za mene pojam motocikliste i motociklizma, ako postoje bajkeri onda je to on...Podseti me prethodni post na njega.Kad budem kod mojih gledali da ga uslikam u full izdanju pa ću postaviti ovde.Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3057 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mada bi mi više leglo nešto 'vako :-)Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...