Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan U ponudi i domaća od istog prozvodjača... 750 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče preuzimanja u BG ja ne znam gde je, to je rodjena sestra proizvodjača i ja ne znam gde živi, samo pomažem kolegi sa posla da proda i ovde nešto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Decembar 30, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Floyd mi donese 2L za probu, u subotu sam uzeo od Mire jos 3L vinceta Merak mi neki da popijem posle klope po case. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Baš je vino onako, za merak. Ne pije se na flašu nego na čašu. Jedna dnevno sasvim dovoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da, jako je vino, svidja mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...