zszoltan 6 Napisano Novembar 18, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam vas,u potrazi sam za bregastu osovinu za gorepomenuti dominator 500 cm3 iz 95.-e...EDIT 94.-te je jer sam nasao da PDO8 570 brojevi sasije su za 1994 godiste..bio bi jako zahvalan ako bi mogao neko da mi pomogne...interesuje me dali su mi informacije dobre da ista bregasta je i u agregatu od 650 cm3? i od kojeg do kojeg godista bi mogao da trazim koji bi mi pasovao?ako neko zna slucajno gde bi mogao nabaviti i to bi mi dobrodosao,moze i u privatnoj poruci...hvala vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Novembar 22, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan snasao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Decembar 12, 2019 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je.ista 500.i 650 bregasta,gotovo.siguran,ispoliraj obavezno klackalice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam da prodam far za enduro motor 062 336 089 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...