Kova45 297 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege, Da li biste mi dali misljenje, savete posto bih zeleo da kupim devojci ff kacigu, okvirno nivac sa kojim trenutno raspolazem je oko 100e, gledao sam dosta po sajtovima video par lepih mt, scorpion i ls2 koje se uklapaju u budzet. Zanima me vase misljenje i iskustva? Bitno mi je samo da bude ff i da nije tamnijih boja kako bi se sto vise videla u mrku. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj sigurnost pre lepote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije je da ona proba kacigu pre kupovine jer ni jedna glava nije ista. A mnogo je zajebano kad nije nameru (zulja ili je prevelika) Sto se tice sigurnosti mozes da je proveris na Sharp testu SHARP - THE HELMET SAFETY SCHEME SHARP.DFT.GOV.UK Welcome to SHARP, the Safety Helmet Assessment and Rating Programme, a scheme to help motorcyclists make an... Dizajn mora da se plati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Kova45 said: Cao kolege, Da li biste mi dali misljenje, savete posto bih zeleo da kupim devojci ff kacigu, okvirno nivac sa kojim trenutno raspolazem je oko 100e, gledao sam dosta po sajtovima video par lepih mt, scorpion i ls2 koje se uklapaju u budzet. Zanima me vase misljenje i iskustva? Bitno mi je samo da bude ff i da nije tamnijih boja kako bi se sto vise videla u mrku. Sent from my iPhone using Tapatalk Maxmoment moto oprema | Kacige | Integralne | EXO-390 CHICA Black Pink WWW.MAXMOMENT.RS Lepa a sigurna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Eto dao si sebi odgovor. A malo procesljaj forum imas milion tema o kacigama markama velicinama kalupima cenama itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolege, bas ovu scorpionovu je ona izabravala, vise bih voleo da je bela, bolje se vidi u mraku i po kisi, ipak je sigurnost na prvom mestu! Verovatno ce onda scorpion da uzme, kako decko tako i ona. Ja imam exo combat. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Novembar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mozes da stavis neke reflektujuce nalepnice na kacigu i resio si problem vidljivosti u mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 22, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kacigu koju ja prodajem,Shark Skwal,model matador,sa led osvetljenjem,stanje maltene kao nova 120 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2019 at 11:47 AM, gixxer said: Pogledaj kacigu koju ja prodajem,Shark Skwal,model matador,sa led osvetljenjem,stanje maltene kao nova 120 eu Ovakvu kacigu ja imam ali mat crnu, udobna je i kvalitetna za ovaj novac, lepo izgleda sa tim diodama, dobio sam pin lock uz nju i nema teorije da se zamagli, a i ima 4 zvezdice na sharp-u...doduse ja sam je kupio u louisu za 100e na snizenju jer je bila XL velicina dok je kod nas ova kaciga oko 200-230e....tako da je za ovu cenu super kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 24, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer koja je velicina, mnogo mi se dopada ta sharkova, samo mora S da bude, sa kolegom sam se dopisivao isto oko kacige ali su njegove M pa joj je to bilo preveliko. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 24, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Velicina S,vidi se na slici koja prikazuje kacigu odpozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Januar 6, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima, kupljena nova u Barelu, povoljna i lepa, ima dobru ocenu i vrlo dobre kritike. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...