Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha xj 600

Recommended Posts

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Interesuju me vasa iskustva vezana za ovaj motor,ono sto sam ja primetio,da su lepi motori,i da im cena uopste nije velika,u odnosu na druge motore u toj klasi,

Kakva su vasa misljenja i iskustav vezana za ovaj motor,godista od 90 do 96

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5552 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Moj kum je do pre neki dan bio vlasnik jedne `94. godiste.Kod njega je bila od 24000-38000. Za to vreme je radio samo redovan servis i jako lepo se navozio. Stigao je od Krfa do Umaga, cesto sa dvoje na motoru. Sto se tice tog motora, moje iskrene preporuke! A evo i slike.

post-1943-12878997639415_thumb.jpg

• nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova
  • Motocikl: 4x4

Ovu je kupio moj ortak jesenas, ali ne ume bas da vozi, tako da je prakticno u mom vlasnistvu. Motor je ok, lepo i mirno ide, lagan je na gasu, ima oko 60ks kao i moj GPZ500, ali je kawa mnogo osetljivija i zesca na gasu. Motor je dobar za prvi veci i ozbiljan motor. Ovaj je 2000to godiste, napred ima dva diska, pozadi jedan. Takodje je dobar ako si krupnije gradje. Ima vazdusno hladjenje, mada ima i neki malecki kao uljni hladnjak. Mozes da dodjes do mene da vidis, sednes , probas...

post-744-12878997640103_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 416 postova

Drugar moj ima i on je prezadovoljan - to mu je prvi motor i nije bio baš pri parama kad ga je uzimao, ali kaže da ga sada ne bi menjao (bar još neko vreme)  :D

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Nikad nisam vozio xj 600,mada dobio sam i par poruka na pp,kako je to ok motor.Kolko vidim uglavnom ga kupuju pocetnici,i njima bas odgovara,mada ne znam kako bi meni dosla posle VFR-a,ipak cu morati da probam neku

• Svrati ponekad, 153 postova

ja ove sezone vozim xj900 mogu ti reci da sam zadovoljan do sada!pitoma,lepo vuce,prilicno rasterecena na putnim brzinama mada bi valjalo da su kocnice malo sposobnije!udobna je i pretpostavljam da moze da se putuje sa njom(mislim na putovanja 500+km).nisam siguran da xj600 ima dovoljno snage!?

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Honda CBR600F4

Sve zavisi sta ti hoces XJ600 je exstra motor za putovanja ako ti za to treba neces pogresiti.Pouzdan je i jeftin za odrzavanje.A ovaj gore iz kraljeva je kupio moj drugar i prezadovoljan ja sam ga ubedio da kupi posto nije imao vecih motora.A ja sam takodje uzeo XJ600 da se malo uvozam posto sam pravio malo vecu pauzu.

pozzzz

• Drug član, 1261 postova

ja ove sezone vozim xj900 mogu ti reci da sam zadovoljan do sada!pitoma,lepo vuce,prilicno rasterecena na putnim brzinama mada bi valjalo da su kocnice malo sposobnije!

Stavi teflon creva pa ćeš videti čuda. Na motorima se inče menjaju creva za kočenje PONEKAD.!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 217 postova

da, mnogo bolje sa teflonom, i novo ulje, i nove plocice, ali opet, jedan disk (na 600), 900 ima 2 diska, valjda je bolje, a i novija 600 isto dva diska, inace sve u svemu, extra motor  8)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Kad se kaze teflonska creva i pancirna creva... misli se na isto ili ne? Jer teflon je jedno, a armatura oko creva drugo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja