darko dav 710 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me vasa iskustva vezana za ovaj motor,ono sto sam ja primetio,da su lepi motori,i da im cena uopste nije velika,u odnosu na druge motore u toj klasi, Kakva su vasa misljenja i iskustav vezana za ovaj motor,godista od 90 do 96 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam extra zadovoljan sa xj600, mana jedan disk napred, ali i dovoljno, koci dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Maj 19, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum je do pre neki dan bio vlasnik jedne `94. godiste.Kod njega je bila od 24000-38000. Za to vreme je radio samo redovan servis i jako lepo se navozio. Stigao je od Krfa do Umaga, cesto sa dvoje na motoru. Sto se tice tog motora, moje iskrene preporuke! A evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8556 Napisano Maj 19, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu je kupio moj ortak jesenas, ali ne ume bas da vozi, tako da je prakticno u mom vlasnistvu. Motor je ok, lepo i mirno ide, lagan je na gasu, ima oko 60ks kao i moj GPZ500, ali je kawa mnogo osetljivija i zesca na gasu. Motor je dobar za prvi veci i ozbiljan motor. Ovaj je 2000to godiste, napred ima dva diska, pozadi jedan. Takodje je dobar ako si krupnije gradje. Ima vazdusno hladjenje, mada ima i neki malecki kao uljni hladnjak. Mozes da dodjes do mene da vidis, sednes , probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugar moj ima i on je prezadovoljan - to mu je prvi motor i nije bio baš pri parama kad ga je uzimao, ali kaže da ga sada ne bi menjao (bar još neko vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam vozio xj 600,mada dobio sam i par poruka na pp,kako je to ok motor.Kolko vidim uglavnom ga kupuju pocetnici,i njima bas odgovara,mada ne znam kako bi meni dosla posle VFR-a,ipak cu morati da probam neku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6073 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i xj 900, mnogo je brza, cene ne znam, ali je kvalitetan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan ja ove sezone vozim xj900 mogu ti reci da sam zadovoljan do sada!pitoma,lepo vuce,prilicno rasterecena na putnim brzinama mada bi valjalo da su kocnice malo sposobnije!udobna je i pretpostavljam da moze da se putuje sa njom(mislim na putovanja 500+km).nisam siguran da xj600 ima dovoljno snage!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyde 5 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta ti hoces XJ600 je exstra motor za putovanja ako ti za to treba neces pogresiti.Pouzdan je i jeftin za odrzavanje.A ovaj gore iz kraljeva je kupio moj drugar i prezadovoljan ja sam ga ubedio da kupi posto nije imao vecih motora.A ja sam takodje uzeo XJ600 da se malo uvozam posto sam pravio malo vecu pauzu. pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ove sezone vozim xj900 mogu ti reci da sam zadovoljan do sada!pitoma,lepo vuce,prilicno rasterecena na putnim brzinama mada bi valjalo da su kocnice malo sposobnije! Stavi teflon creva pa ćeš videti čuda. Na motorima se inče menjaju creva za kočenje PONEKAD.!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan da, mnogo bolje sa teflonom, i novo ulje, i nove plocice, ali opet, jedan disk (na 600), 900 ima 2 diska, valjda je bolje, a i novija 600 isto dva diska, inace sve u svemu, extra motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad se kaze teflonska creva i pancirna creva... misli se na isto ili ne? Jer teflon je jedno, a armatura oko creva drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...