sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupujem ispravan telenor usb stik za konekciju na internet,saša 0641352299 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rado ću ti pokloniti, imam ih dva-tri... služe mi samo kao čitači memorijske... mogu ih slikati sutra, nisam doma sad... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa šalji ako ti netreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Četiri nadjoh... kolegi šaljem prvi-donji kao zadnji model, najbrži... mada svi su dobri, u svaki ide SIM i memorijska kartica... u toku dana šaljem! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Nesa-St samo da odgovorim kolegi... ovo tebi treba-Mifi ruter, prima i šalje signal 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Novembar 15, 2019 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da to je to hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 13.11.2019. at 10:15, shoyyka je napisao: Četiri nadjoh... kolegi šaljem prvi-donji kao zadnji model, najbrži... mada svi su dobri, u svaki ide SIM i memorijska kartica... u toku dana šaljem! U vezi Telenor stikova, imas li jos koji viska na stanju? Muku mucim sa "kradjom" wi-fija iz obliznjeg hotela, dok sam na poslu, a smena mi je 15-to dnevna. Inace, imam pripejd Telenor kartice sa onim odlicnim akcijskim ponudama, pa bih tako, sa stikom, mogao resiti pitanje interneta na lap-topu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Decembar 3, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Daj na pp adresu... i br. tel ... i broj žiro računa... kol'ko imaš krava, jagnjadi i ostale stoke... i broj deviznog 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, shoyyka je napisao: Daj na pp adresu... i br. tel ... i broj žiro računa... kol'ko imaš krava, jagnjadi i ostale stoke... i broj deviznog HAHAHAHA!!! Tek sam sada video i uklikerio ko je diler Telenorovih modema - stikova... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SHOKLA je napisao: HAHAHAHA!!! Tek sam sada video i uklikerio ko je diler Telenorovih modema - stikova... :-D Hahaha... platićeš onu Leskovačku pljesku kad budem dolazio tamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Hahaha... platićeš onu Leskovačku pljesku kad budem dolazio tamo... Naravno, placam dve. I ja imam dusu, da uzivam u drustvu... ;-) I sladoled pride. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodajes ovaj MiFi? i da li je zakljucan ili radi na bilo kojoj mrezi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je zaključan! Nisam probao na drugim mrežama... ne prodajem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 4, 2019 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Doooobrooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...