srbac 2434 Napisano Novembar 10, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Staman je napisao: jedva ga izbacih, tri dana problema i na kraju autorska prava, no dobro, ako uspijete, i ako bude interesantno pogledat cete, posle neka ga i maknu, na kraju krajeva razmisljao sam se da ga i ne uploadujem posle toliko problema... Odlično. Gledao sam jednom ali moram još jednom !!!! Hvala ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Odlično. Gledao sam jednom ali moram još jednom !!!! Hvala ! to je mozda najbolje hvala do sad, hvala na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nebojša S je napisao: Svaka čast na snimku,na detaljima,na fotografiji, na priči,elokvenciji..vidi se da je urađen sa puno truda i ljubavi prema tehnici i putovanjima. Bravo,nastavi tako. hvaala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Novembar 10, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Staman je napisao: to je mozda najbolje hvala do sad, hvala na tome Nekoliko puta su me prekidali pa moram da odgledam u miru. Uradio si baš dobro. Do skoro sam živeo u CG pa usput evociram putanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6067 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago što si odustao od pomisli ne upload-ati “svoj film” i podijeliti ga s nama.Meni je on vrhunski, pogodio si u sridu. Sam izbor teme i tvoj pristup, objašnjenja....zaslužuješ i više od komplimenta.Moram ti priznati da i meni motor znači opuštanje, punjenje baterije, bijeg od stresa, ubrzanog života i ostalih negativnih pojava savremene civilizacije.Nadam se da ću ovu prekrasnu prirodu posjetiti do godine PozzVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, el classico je napisao: Baš mi je drago što si odustao od pomisli ne upload-ati “svoj film” i podijeliti ga s nama. Meni je on vrhunski, pogodio si u sridu. Sam izbor teme i tvoj pristup, objašnjenja....zaslužuješ i više od komplimenta. Moram ti priznati da i meni motor znači opuštanje, punjenje baterije, bijeg od stresa, ubrzanog života i ostalih negativnih pojava savremene civilizacije. Nadam se da ću ovu prekrasnu prirodu posjetiti do godine Pozz Vozim motor, nisam bajker. hvala jos jednom, ni ja nisam bajker ali uzivam u motoru.... nadam se da cu nekim sledecim mozda jos i vise pogodit temu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 11, 2019 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno "komso" bas dobro uradjeno. Svaka cast i nastavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 11, 2019 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Staman da li je ovaj rad samo "za tvoju dušu" ili su ti aspiracije malo veće, ka profesionalnom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 12, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao ceo film - sviđa mi se. Za nekog ko se ne bavi filmovima profesionalno - odlično je ispalo. Mislim da je dobro što si poslušao brata pa ovo objavio, jer si dobio mišljenje publike o svom radu pa sad opušteno možeš da se baviš ovime jer reakcije su pozitivne. Imam samo jednu malu sugestiju, a to je da obratiš pažnju, kad u kadru imaš sopstveni km sat na kome se vidi da ideš 120, a mislim da to nije brzina za to mesto ( na 14,22 ) - onda ili izbaciš taj kadar il zamagliš km sat da se to ne vidi. Ne znam zašto, al vidim da dosta ljudi tako radi - verovatno da ne bi dobili " čestitku " od policije ( kaznu ) . Samo nastavi kako si krenuo . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, drumskalisica je napisao: Odgledao ceo film - sviđa mi se. Za nekog ko se ne bavi filmovima profesionalno - odlično je ispalo. Mislim da je dobro što si poslušao brata pa ovo objavio, jer si dobio mišljenje publike o svom radu pa sad opušteno možeš da se baviš ovime jer reakcije su pozitivne. Imam samo jednu malu sugestiju, a to je da obratiš pažnju, kad u kadru imaš sopstveni km sat na kome se vidi da ideš 120, a mislim da to nije brzina za to mesto ( na 14,22 ) - onda ili izbaciš taj kadar il zamagliš km sat da se to ne vidi. Ne znam zašto, al vidim da dosta ljudi tako radi - verovatno da ne bi dobili " čestitku " od policije ( kaznu ) . Samo nastavi kako si krenuo . hvala puno, a ovo za km sat, svakako je pokvaren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, mradomir je napisao: @Staman da li je ovaj rad samo "za tvoju dušu" ili su ti aspiracije malo veće, ka profesionalnom? samo za sebe, jeste da sam ga objavio na ovu grupu, ali mi je to nekako bilo prirodno jer svudje dje podjem i snimim ponesto, ovdje okacim. mozda je samim tim interesantnije, sto zapravo iste klipove na sajt na kome se okuplja moto zajednica iz cijele crne gore uopste ne objavljujem. valja zato sto sam ovdje prvo se prijavio i upoznao cak sa pojedincima dobro i pitam za savjet i sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Gastrorider je napisao: Odlicno "komso" bas dobro uradjeno. Svaka cast i nastavi hvala komso... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Са задовољством сам одгледао и освежио сећања. Избор, нарација, поруке и наравоученија су баш тамо где треба да буду. Настави... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...