croarcher 3009 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon podosta čitanja Foruma vidim da je tu prava ekipa pa je red da se predstavim.Milan iz Kutine,HR a još neko vrijeme sam u D pa se vraćam u državu porijekla koje više nema.Kako je i red,najprije sam položio A kategoriju (prije 34 godine) a nakon toga dalje.Prvi motor je bio 15 SLC koji je nastradao pod kotačima nepažljivog vozača koji je oduzeo prednost a nakon toga je kubikaža polako rasla do današnjih koje ću staviti u slike ljubimaca.Kako bi klasični lijepo rekao : "Nisam bajker,samo volim voziti motore". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5834 Napisano Novembar 5, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Milane! Iz kog si dela Kutine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Novembar 5, 2019 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arakis,stan mi je u centru a kuća malo iznad crkve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...