Bojan82 8655 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto sam ja poceo sa 30 i kusurOve sitne stvari su odrzavanje i moze se nauciti relativno lako. Najbolje kroz praksu,kad to uradis jednom posle za mnoge stvari ne ides kod majstora. Mene u tom poslu najvise nervira cekanje na delove. Treba drugacije raditi.Primera radi,ako zelite da ocistite kocnicu i zamenite kociono,bolje vozite jos ako moze,narucite semeringe i gumice jer to kad se otvori vise se stari ne vracaju.I onda zavrsite posao za sat i opet na voznju. Koju mast koristite za semeringe u kocnicama?Ima li kod nas i gde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zove se Ate montazna mast za kocnice, plava tuba. Ima u Lav autu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Novembar 11, 2019 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakva mast, gumice se pre montaže klipa premazu kocionim uljem i to je to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Novembar 11, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dzejev sin je napisao: Koju mast koristite za semeringe u kocnicama?Ima li kod nas i gde? Ta mast što je Astral pomenuo koristi se za zadnju stranu pločice, da ne škripi. Nije neophodna. Nemoj ništa drugo mazati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok,onda da se ne cimam oko toga. Pojescu sebi dzigericu dok docekam lanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ocisti deo klesta gde nalezu pločice,trebaju da landaraju da ih nista ne koci,rdja blato itd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 11, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji lanac i što tolko čekaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Inače, često kad narucis set sa novim gumicama u njima bude i mala kesica da mašću. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Novembar 11, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bocca_bastard je napisao: Ne misli na bakarnu, vec na gumenu. Gugl - red rubber grease Ja sam mislio da je mislio na Plastilube - plava tuba. ATE Plastilube 75 ml WWW.ATE-INFO.DE 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ThePainkiller said: Imaj u vidu to da jedan zub na prednjem lančaniku menja 3 na zadnjem... Pa se po tome računaj... npr. Ako imaš 15-45 prenos i želiš da motor bude startniji, staviš prednji od 14 zuba,a isto bi ti bilo da si na zadnjem stavio 48 zuba. Znači 14-45 bi bilo isto kao 15-48. kapiram ja to,al i sa 14 napred mi je slab na startu,to hocu da kazem al bice da je do masine pak,jer mi guta ulja,pa dok se to sredi pa cemo videt...ili ga pak nesto drugo jos koci,deluje mi kao da ne ostvaruje svoj pun potencijal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Doteraj ga vamo da ga "pretesterisemo" ima da radi ko sat Cekam uhvatio vikend,sad ce za koji dan.Inace uzimam od Elvisa i sa Wemoto.Ove nase radnje i online prodavnice ja ne znam ko im radi te sajtove al mene to nervira.Treba mi 5 sati da klikcem okolo ne bi li sta iskopao.Nadjes lance a nema opis proizvoda,ni koliko KS ni nista pa to guglas na drugom mestu,dok se ispovezem treba mi sveska da zapisujem.Pa nema did pa nema jt nego rk i sta znam.Po modelu motora kad trazis nema nista. Na Wemoto ukucas svoj motor izadje brate sve sto postoji na sajtu bas za taj model i kupis ko gospodin.A i cene su kao kod nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba.Tj kako neki rekose to mi i ne treba Nego ja pomislio da uradim sve po pravilima sluzbe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi moji stigao lanac(DID VX3),lancanici JT 15 i 47 zuba,Hiflo filter ulja,ulje Ipone Katana(3l),plocice organske Tecnium. I sve sam montirao,promenio zadnji tocak.Namucio sam se ko hrist s ovom suntavom rukom. Najjace sto sam montirao prvo tocak a zaboravio onaj distancer.A stavio i lanac i sve podesio. Pa aj skidaj ponovo kad sam debil. Umorih se kao da sam kopao na njivi za nadnicu. Kocnica prednja radi,zadnju jos nemam. Sutra test voznja,a i da se zagreje masina da se istoci ulje. I braco,skup vam je ovaj sport,ovi delovi sa postarinom 20 000rsd. Prvo sto sam rekao kuriru je da predjemo s druge strane kombija,da blokiram pogled s prozora. Jbg,ove zene nista ne razumeju Pa ja mojoj objasnjavam vec 10 godina da to da je neko zreo za brak,da to ne postoji.To su zene izmislile.Pa ja necu biti zreo za to ni u 65 godini,ma laze ko kaze da je zreo za to.Vice idi kupi nesto da jedemo pocrkasmo gladni. Pa jebem ti camovu gradju,meni tocak visi na osovini na pola,ne mogu da potrefim onu tamo rupu.Sve me muka i znoj obliva.Drz osovinu jednom rukom,drz tocak drugom,onaj distancer se krivi drz njega trecom rukom...i jos po rucak. Reko jel vidis ti da cu da pokrivim ovu osovinu ako ovako me prekidate,kakvi ruckovi i bakraci sad u pola pet. Sad ce vecera pa polako.Nema jela dok ne ubodem u rupu i gotovo. Nezreo za brak,ma jasta! 4 16 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 13, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Već sam jednom pisao i stojim iza toga, CAR si neviđeni Žao mi je što mi nisi bliže, da dođem da ti to sve lepo sredim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 13, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 11/12/2019 at 12:11 AM, mradomir said: Ja sam mislio da je mislio na Plastilube - plava tuba. ATE Plastilube 75 ml WWW.ATE-INFO.DE Na ovu mast sam mislio. To je montazna mast za gumice. Koristi se pri zameni zaptivnih gumica u klestima i cilindrima. U dodiru sa Dot4 uljem nema reakciju za razliku od drugih masti. To joj je namena. Koristio sam je pri remontu svojih kocnica, funkcionisu besprekorno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E narucio sam te gumice za kocnice i dodje mala kesica sa crvenom mascu za gumice.Pa da napravim to kako treba.A i volim tako kad dobijes te zajebancije,pa namazes to ko pravi majstor.Pa ja se od one male kesice za o ringove na spojnici zamazao ko prase u lubenicama.I po glavi sam imao tog cuda. I one semeringe za viljuske sam narucio al to ce da kasni. Moracu da kupim neku stegu za "radionicu". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo se svi složiti da je Džejev sin pravo (pozitivno) otkrovenje za ovaj forum... 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sta ovde treba da se usrafi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me sećanje ne vara, tu treba da ide lancobran... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jao jeste!!! Pa imam to.Nacisto sam ga zaboravio.Bacio sam ga u cosak jer je naprsao i prljav i ne bih ga se setio nikad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Novembar 13, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koj ce mu kur, to samo za sisice.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam napred zutu nazad srebrnu felnu.Napred neka enduro guma,tvrda ko granit nazad Anakee 2 polovna al gumasta i ima sare. Malo se spustio motor sa felnom 17" i ovom ulicnom gumom. Mogu vam reci da bas dobro izgleda ovako.Samo da nadjem nacin da dignem prednju uvis da zamenim tocak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Novembar 13, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes jos jednog rmpaliju, pa ga nasadite na neki panj, da se izdigne prednji tocak, ja sam tako kad sam menjao gume na transalpa.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko panj da pozajmi Bexom da posalje hahahhaha. Vracam ga u priblizno istom stanju 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Play of the yearVozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...