drumskalisica 8741 Napisano Jun 18, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene, ako tad budem u Čačku . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem svaku rec izrecenu za pecenjaru kod Brana. Stvarno je majstor svog zanata! Takodje ako se tih dana kad se budete skupljali desim u Cacku rado cu se pridruziti druzini P.S. Cacak i njegova bliza okolina su puni prelepih terena za vozikanje motora, tako da se lagano moze organizovati lepa voznjica po tim krajevima... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Jun 18, 2020 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zoran032 je napisao: P.S. Cacak i njegova bliza okolina su puni prelepih terena za vozikanje motora, tako da se lagano moze organizovati lepa voznjica po tim krajevima... Slažem se sa kolegom. Ja sam prošlog vikenda išao do Preljine Ibarskom magistralom i uživao sam u vožnji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad pomak... Stigla je većina delova (fale još samo bočni dihtunzi i dihtunzi za auspuh). Stigli su delovi sa obrade od strugara. Pošto u Bojanovom slučaju sve ide naopako (neka karma sigurno postoji), tako je i sa ovim... Naime, strugar se dosta pomučio da izvadi zapekli deo od grane auspuha koji je ostao u glavi i onda je taj trud dodatno naplatio... A morali smo dodati na spisak još i dihtung glave i dihtunge za auspuh, pa je tako malo probijen budžet od 64000 (koliko je meni Bojan uplatio). Sreća na kraju svega, što Bojan ima taj ostatak novca koji fali i on će biti regulisan. U ponedeljak nastavljam sa radovima oko sklapanja. Biće slika... 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji šansa da motor posle generalke zariba skroz?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Savan je napisao: Jel postoji šansa da motor posle generalke zariba skroz? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro A zašto bi postojala ta šansa? Posle generalke se vozi bez odlaženja u visoke obrtaje i bez naglih ubrzavanja, prvih 1000 km. Posle toga se menja ulje i onda polako povećavaju obrtaji u radu... Sledeća zamena ulja (ja bih preporučio) na 3000. Pa onda posle toga pun interval zamene ulja. Ne vidim razlog zašto bi motor zaribao posle generalne, ako se ovo poštuje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6451 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 3040 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je to Bojan. Kaže Marfi, ako nešto može da pođe naopako, poći će. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 20, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde bre, sta mračite... Splet govnjivih okolnosti, dosta neznanja i čovek ubo krša, pa krenulo nizbrdo ko sto i bude sa krsevima, krene da se snura jedno za drugim. Posle ovakvog poduhvata, prelistavanja svega redom, pakovanja, čišćenja i podmazivanja, bice to sprava za poželeti. Samo napred 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ostalo sta para kod Bojana, tri cigancice da mu se isporuče na kućnu adresu, mislim zbog tog maleraSent from my SM-A505FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada položi A kategoriju, prva vožnja neka mu bude do "Plavog mosta"! Valja se! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitajte me ništa. Kad smo kod malera opet. Ni grama još samlela nije. Uključio i puče. Spremam sve od 6 jutros,kuvaj, seckaj, ljušti, pogino sam od posla, ruke krvave do ramena,trči tamo vamo. Van sebe sam načisto. nova novcata. Otišao sam po tamjan da se okadim, i sebe i kuću i sve. Ja sam prso sad načisto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Za šta god se uvatim sve ode u djavola. Žao mi bilo ove lutalice, a slatka kujica, aj da je udomim biće nešto i za nju a ona rokne komšiji kokošku. Kopa ispod žice. Matori mi kevće u mozak od zore. Kokoška, moja jaja pak pak aaaaaa, držte me da ga ne udavim. Puče mašina ja ne znam de ću s onolikom sirovinom a ovaj došo eno provlači se, gledaj. Kad ga nisam ubio u rastrojstvu. Podaviću ih svo troje, njega kera i kokoš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10571 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Bojane, kliker bi pokvario! Obavezno da ideš do "Plavog mosta" i skineš maler, proverena stvar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Bojane, kliker bi pokvario! Obavezno da ideš do "Plavog mosta" i skineš maler, proverena stvar! Prosvitlite neupućeneVozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Jun 20, 2020 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, el classico said: Prosvitlite neupućene Vozim motor, nisam bajker. Garave za dve crvene domace novcanice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Oće da kažu da ako "opališ" ciganku skida se maler Celu čergu da opalim nema pomoći. Idem tamo iza Negotina kod onih baba Vlahinja da zamolim za pomoć. Ne znam šta više, stvarno počinjem da mislim da imam neki baksuzluk. Evo krećem Borisu da prebacim pare na račun ono što je bilo preko, i naravno nema šanse. Svaki put na zadnjem koraku pukne aplikacija. 29x već pokušavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 20, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi rodjo trebao da opalis nekog masnog debelog brkatog cigu. Cigancica u tvom slucaju ne pomaze. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Bojan82 je napisao: Evo krećem Borisu da prebacim pare na račun ono što je bilo preko, i naravno nema šanse. Svaki put na zadnjem koraku pukne aplikacija. 29x već pokušavam Hoćeš ja da prebacim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jun 20, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Samo nevina cigancica donosi srecu da se ne zajebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nevina cigancica donosi srecu3: da se ne zajebe.Gde to ima da se nadje danasSent from my SM-A505FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije Svi koji se druže sa mnom su ok, u principu. Uplatio sam jednom loto, zimus. Nisam nijedan pogodak imao. Znam da sam se šalio da i za to treba da bude neka nagrada. To nije uopšte lako! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zog je napisao: Bojane, je li taj tvoj "maler" zarazan? Meni se uopće ne da razgovarat sa tobon da ne bi prišlo na mene. Ja mislin da bi ti triba počet igrat LOTO pa kom opanci a kom obojci. Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3038 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1066 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ostalo sta para kod Bojana, tri cigancice da mu se isporuče na kućnu adresu, mislim zbog tog maleraSent from my SM-A505FN using TapatalkI to ne kupane!Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 20, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lestra je napisao: Samo nevina cigancica donosi srecu da se ne zajebe. Pre će naći debelog, masnog, brkatog da mu udeli sreće nego to Ahahahahahahahahahaha 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Neću bre ciganke već sam rekao Neću ni cigane, tek to neću. Ko zna šta bi se desilo oko tih ciganki, propast neka. Treba mi neki soft reset i idemo daljeSutra je novi dan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...