srbac 2469 Napisano Jul 3, 2020 Andragog, 5047 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Može se zavariti brez problema ! Miša Pei ima iskustva so tim ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam mislio da je prosto nemoguće da neko kao Bojan ima toliko nesretnih spleta okolnosti u svom zivotu i da ga toliko prati baksuz, što sa ovim motorom, što sa mnogim drugim stvarim...to sve sam pripisivao pukoj slučajnosti, tj. bukvalnom nameštanju nesrećnih faktora, koji na kraju dovedu do toga da Bojan izvuče "deblji kraj". Ali od danas već vidim da tu sigurno nisu čista posla... Počev od toga šta je sve bilo u problemu na motoru, pa na situaciju oko toga što je motor čamio u garaži par meseci, pa preko toga što smo se dosta pomučili da nabavimo sve delove, da sve pristigne i da se sve sklopi... Na kraju, kada je sve sklopljeno i urađeno, kada sam zakurblao u prazno jedno 3, 4, 5 puta, da mašina povuče gorivo,dam kontakt i na sledećem kurblanju - pukne kurbla! Pa recite vi meni sad, da li je to stvarno, ali stvarno moguće??? Ja nisam neko ko lako odustaje od svega, ali me sad ova situacija već polako stavlja u razmišljanje, šta dalje činiti...? Imate li vi neku ideju? Tražimo kurblu, tj. nosač kurble da zamenimo pa da probamo da upalimo ovo čudo... Kakav dobar teaser, kao uvod u večerašnji program. Ustvari uzbudjenje raste, hoće li uopšte biti veceras programa, možda se odloži... nece valjda?!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da, može da se zavari, ali to mora da uradi neki kvalitetni varioc, u suprotnom opet puca na jedan... Mislim i da sam našao pravog, samo da dodjem do njega, jer je čovek u apsolutnom haosu od posla... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, Bojane, crni Bojane, kod nas bi ti dali nadimak "pegula" (maler).Jebemumater daj unovči nekako taj svoj talent.Poslano sa mog Redmi 6 koristeći TapatalkUčlani se u SNS, svima da nam svane 7 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E to je strašna idejaZa sns.Samo što to ne bi uradio pa da leba nemam da jedem.Radije bi se overio nego da se uključim u izdaju Srbije.Za razliku od naših zemljaka koji toga nisu svesni, ja jesam pa je delo mnogo teže. Blago neznalicama!I neće Gospod na mene više nego što mogu podneti, verujem to. Tri banke su propale gde sam ja imao račun. Evo aj se kladimo pošto sam otvorio račun u CA da će da pukne u Srbiji! Puca za najviše godinu dana. Ima da vrisne ko kurbla. Kako da unovčim maler, šta god radio desiće se maler da ga ne unovčim 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7206 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3074 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Bojan82 said: E to je strašna idejaZa sns.Samo što to ne bi uradio pa da leba nemam da jedem.Radije bi se overio nego da se uključim u izdaju Srbije.Za razliku od naših zemljaka koji toga nisu svesni, ja jesam pa je delo mnogo teže. Blago neznalicama!I neće Gospod na mene više nego što mogu podneti, verujem to. Tri banke su propale gde sam ja imao račun. Evo aj se kladimo pošto sam otvorio račun u CA da će da pukne u Srbiji! Puca za najviše godinu dana. Ima da vrisne ko kurbla. Kako da unovčim maler, šta god radio desiće se maler da ga ne unovčim Ne, ne, dragi moj. To bi bilo pravo herojstvo. Kao onaj Crnogorac što je grudima zatvorio otvor bunkera da mogu drugi partizani s bombama da priđu i unište bunker. Postao bi (posthumno) heroj, naš idol. Ko zna koliko si se žrtvovao, ceniće te i više. Ko ne zna, šta te briga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi prijateljski saveti . Svaka slicnost je sasvim slucajna 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zbunjenjel popravljamo motor il državu:) Ili mene. Zavariće to majstor pa nije to od neke svemirske legure, valjda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bojan82 je napisao: Zavariće to majstor pa nije to od neke svemirske legure, valjda Hoće, ali da je zajebana legura - jeste... Našao sam majstora, biće sutra gotovo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16959 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 1220 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bože moj, odlažu se i lansiranja raketa, pa što mi ne bi paljenje motora? Šta je jedan dan u moru večnosti? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se obukao i idem direkt kod našeg popa. Znam da je dobar čovek i pravi duhovnik. Da primim slavu i osveštam ovu kuću, stavim ikonu i kandilo Ovo ti iskreno preporučujem.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 736 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i mi odbrojavamo unazad do trenutka paljenja mašine kao pred lansiranje rakete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj XT me podseća na mog Juga. Mamicu mu njegovu, taj je noću smišljao kako ujutru da me zajebe... 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13517 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 7566 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne bi leteo istim avionom kao i Bojan 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Jul 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Toreador je napisao: Znaci i mi odbrojavamo unazad do trenutka paljenja mašine kao pred lansiranje rakete. I drzimo palceve da ne bude ono cuveno "Houston, we have a problem" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, kod ciganke neke, da je dobro opalis. probao moj drug islo mu posle sve od ruke ziva istina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da njemu moze samo ciganka iz cerge da pomogne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino cigansku mečku da dekne,on je iber baksuz. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16959 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 1220 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi trebao da opali celu čergu... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Jul 3, 2020 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ThePainkiller je napisao: Da, može da se zavari, ali to mora da uradi neki kvalitetni varioc, u suprotnom opet puca na jedan... Mislim i da sam našao pravog, samo da dodjem do njega, jer je čovek u apsolutnom haosu od posla... Koji god varioc da zavari, neće da potraje. Neko vreme će da služi, ali posle nekog vremena puca opet sigurno. Pokušajte da nađete ne varenu kurblu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, aca-pn je napisao: Koji god varioc da zavari, neće da potraje. Neko vreme će da služi, ali posle nekog vremena puca opet sigurno. Pokušajte da nađete ne varenu kurblu. Ono što je meni Šumi danas rekao je to da Elvis za varenu kurblu traži 70 evra, a za ne varenu 100,a Bojanov račun je presušio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smi već kod računa... Dužan sam da dostavim troškovnik svih delova i radova, da sve bude transparentno, od početka, pa do kraja. Ležajevi 6307 (2kom) - 3000 din, Semerinzi - 100 din Brake cleaner - 250 din, Radilica, menjač, klizači lanca bregaste i grana auspuha - 19500 (+800 din poštarina), Prirubnice - 4000 din. Pranje dekli i bloka - 150 din, gumice prirubnica - 200 din, Klip wossner, prva specijala - 140 evra, Gumice ventila - 16 evra Lanac bregaste - 52 evra, Dihtung glave - 52 evra, Dihtung dekle paljenja - 8 evra, Dihtung dekle kvačila -10 evra, Svećica - DPR8EA-9 - 3 evra, Dihtunzi auspuha - 22 evra, Obrada cilindra i glave - 50 evra, Ulje - 2100 din. Ukupno - 71750 dinara. Malo li je na ovu krizu... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13517 Napisano Jul 3, 2020 Ne silazi, 7566 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Narednih 150 000 je miran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 100 evra komad gvoždja.Majko mila, u ovoj zemlji evra ko salate, 100 tamo 200 vamo. Švajcarac da nam pozavidi. Za 100 evra ima ga palim nizbrdo. Šta ako pukne ta od 100evra da neće garanciju da mi da. Ne znam, nisam pametan. Imam kurblu od MBX 16 mm? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam upit na neki sajt za kurblu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...